Friday, December 30, 2011

Ya Allah... Kuatkanlah Imanku....

Sedih !!!!

Hanya dapat lihat dari kejauhan.... tanpa disedari airmata membasahi pipi... Ya Allah... Kuatkanlah imanku....

Tak suka dengan "RASA" ini... biarlah ia cepat2 berlalu pergi....


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Thursday, December 29, 2011

:((

tak boleh kawal perasaan... airmata ni asyik nak keluaq jer...

Dah tertulis nasib saya camni... redha & pasrah je...:((

Ya Allah.. tak boleh ke KAU tunaikan permintaan saya tuk kali ni jer...

Mak abah... Adah mintak maaf sebab tak dapat tunaikan permintaan mak & abah...:((


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

This is temporary...I'll be back...



BLOG INI JUGA !!!! MAAFKAN SAYA !!!


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Friday, December 23, 2011

BERDEBAR-DEBAR... PENANTIAN SUATU PENYIKSAAN....

Assalamualaikum....

Sihat semua ya...??? alahai...saya dalam keadaan berdebar2 sekarang ni.. menanti sesuatu yang saya pon tak pasti.... dalam hati saya berharap semuanya berjalan dengan lancar... tapi, dalam masa yang sama..saya TAKOT... GEMENTAR..GELISAH...kalau boleh nak "benda ni" cepat2 settle.....dah 2-3 ari camni... tapi, hari ni... tak dapat nak kawal perasaan...jantung ni berdegup kencang lebih dari biasa... berharap hari ni akan settle semuanya... & beroleh berita gembira... InsyaAllah..Amin....

YA ALLAH.... Permudahkan segalanya....YA ALLAH....






En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Wednesday, December 21, 2011

Selamat Pengantin Baru NAZIRAH & KAMAL...

Salam...

Arini masuk halfday...ade urusan sedikit... satu urusan dah lepas... next punya urusan tgh tunggu approval..doakan urusan saya ni berjalan lancar yer...amin...:)

Ahad lepas, saya gi kenduri umah kak Anida... adik lelaki dia kawin... pi pon dah lambat...sebab banyak kenduri..kalau pi awal leh makan roti canai, cendol & laksa...sedapnyeeee....huhuhu...

Mekasih Kak Nida sebab sudi jemput shud & makabah... siap bagi lauk bawak balik gi... hihihi...

Jom layan pic yg sempat diambil....

pengantin hensem& cantik berseri...

cantiknye pengantin...

saya & pengantin...:)

kami & pengantin...

pengantin & dayang2 yg gorjes !!!

saya & ekah...adik kak Nida..

Sofia yang tak abis2 ngan PEACEnya...:)



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Tuesday, December 20, 2011

Updates Peserta **SHU SHINJU GIVEAWAY**



1)  Pnsusu
2)  Cambest "Siti Mariam"
3)  Chinta
4)  Eka
5)  Joel Leslie
6)  AnaLyana
7)  Zaikulim
8)  Darling Ninie
9)  Noor Fatin
10) Cik Rose Cute
11) Jaa
12) Fadzillah Kamarudin
13) IntanBerlian
14) Anith Hanisah
15) Qasehnya Rania
16) Affafkusayang
17) Seputih Salju
18) Pink Lavender
19) Ezzattie
20) Aimie Diyanna (I'Me Dianna)
21) Yana Pinky
22) Bitt (Double Is)
23) Cadlynn
24) Puteri Auni Kamaruzzaman
25) Nida
26) Azatiesayang
27) NeenaAnuar
28) -Op_ida-
29) Kyra
30) Cikpuanhady
31) Nur Irfan Juezrie
32) Naja


**Peserta semua check yer kalau nama korang takde dalam list... cepat2 gtau saya kalau xde k...

***Nantikan keputusannye ASAP...

****Hadiah nanti saya gtau sekali dengan Pemenang k...


Sekian...=)




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Assalamualaikum & Selamat Pagi.....=)

Assalamualaikum... Salam Sejahtera & Selamat pagi semua.....

Sihat ke arini semua???


Jangan lupa.... senyum2 selalu k... harap2 murah rezeki kita semua kan...:)




SeHappy AbahNon ni.... Ni la rahsia Awek Muda AbahNon.... happy selalu...:)





En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Monday, December 19, 2011

Selamat Pengantin Baru Buat WARDATI & NAZRI....

Salam semua...

Sabtu lepas saya ke majlis perkahwinan kawan baik saya... Wardati...ingat tak wardati yang saya makeupkan dia masa dia bertunang tu...yang jadi bidan terjun tu.. hihihihi... nindia kami bagi LINK kalau hampa tak ingat..hihihi...

Selamat dah sorang lagi kawan saya....

Actually malas nak cite panjang..layan gambar jer la yer...

Daa...=)


Azwa..lama tak jumpa dia...anak pon da besar...:)

 rindu....=)

saya with si kembar... kiri Ain(adik)..kanan Aini(kakak)...

saya dengan anak Ain... comel sgt & cerdik dak ni... sporting.. suka ajak org sembang...

kawan2 yg sempat saya jumpa...=)

nindia...pengantin...lawa sgt kan..saya suka potongan baju pengantin dia... very the vogue da vasss..:)

kami with pengantin..:)

Azwa with pengantin..:)


Semoga hang bahagia with your abe.. take care & cepat2 dapat baby..:)


balik dari kenduri wardati... keta abah wat hal kat tengah jalan... huhuhu... berpanas jugak nak tunggu mekanik sampai....masa tu ade lagi 2 kenduri nak pi... at last...cancell...




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Friday, December 16, 2011

Tahniah Bonda Ysnida & Mummy Chenta Zetty...

Pagi tadi dapat msg dari Bonda Yusnida..yang dia dah selamat melahirkan baby gegurl yg sgt sgt comel....

sapa2 yg lom kenal..ni la bonda yusnida...

comel sgt2 kan..like kanda amani... & baby byk ikot bonda Yus...:)
pic ambik kat FB dia..

Arini plak dapat berita mummy gorjes Chenta Zetty pon dah selamat melahirkan... baby gegurl jugak...


mummy gorjes..& saya nampak comot sgt kan...

Now, tak sabar nak tgk baby Zetty... mesti gorjes cam mummy dia..:)

Tahniah to both of you...



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Wednesday, December 14, 2011

SEDIH..................................................................................................

FRUST sgt sebab.. dok nampak impian & hajat BAKAL TAK MENJADI KENYATAAN....:((




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

WORDLESS WEDNESDAY ~ Ombak Rindu..


Hahahaha...senyum ja... yang bestnye... abang sulung saya pon leh touching tengok cite ni....hahahaha...



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Tuesday, December 13, 2011

My BFF Wedding Siti Aishah & Ahmad Syazwan ~ Part 3 (Majlis Bertandang)

Ahad lepas, ade kenduri lagi... minggu depan pon ade kenduri lagi... bulan ni cerciter kenduri je la yer..hihihi...

Tima kasih Ecah sebab ajak kitaorang join rombongan bertandang baru ni... best ooo...

Kitaorang berkumpul di RNR Bagan Ajam, ramai giler.. tak salah saya lebih kurang 20buah keta...sebab ade 2 pasang pengantin... tu yg ramai tu...pastu kami diaskot oleh sekumpulan Geng Motor2 lama & yang paling best kami dikonvoi oleh Abang2 JPJ... hihi..segala traffic Light kami blah.. oleh sebab abg2 JPJ ni buat sekatan tuk beri laluan pada kami... dah rasa cam VVIP jer..

Sebahagian daripada abg2 JPJ yang askot kitaorang....:)

ni plak sebagian daripada geng2 Motor lama yang askot kitaorang jugak..:)

The Pengantins....

Pengantin no.1

Pengantin no.2

Bergambar dengan mak ayah pengantin..

kami....

Selesai sudah majlis Ecah di kedua2 belah pihak... kami doakan Ecah Bahagia hingga ke akhir hayat...amin...:)





En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Monday, December 12, 2011

I Will Marry U....Yes I'am...

Korang, tengok video ni....serius KELAKAR GILER....

Apabila budak perempuan tu yang memaksa budak lelaki tu untuk berkahwin dengannya...hahaha... serius lawakkkkkk....


Gatal sungguh budak perempuan tu....hihihihi...


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Meraikan Hari Bahagia Bazly & Shida

Cerita orang kawin2 lagi...hehehe...almaklomlah..cuti sekolah...

Kali ni saya & hencik tunang gi meraikan majlis besar adik Bazly & adik Shida kat Parit Buntar, Perak.

Hari sabtu tu, saya keje... balik keje rushing2 siap nak gi kenduri diorang.. hencik tunang x-cited..sampai ambik cuti...(nak habiskan cuti tahun sebenarnya dia tu..)

Sampai sana dah dekat kol 4, orang dah tak ramai... malu gak.. sib baik de pengantin layan kitaorang...sambil2 tu dengar pengantin berkaraoke... sedap sungguh suara pengantin perempuan... pengantin adalah sangat comel... tak caye?? meh tgk...

kan.....comel sgt...:)

suka baju..suka pelamin (fresh flower lagi)..suka hand bouquet dia..suka semua lah...

cantik kan...:)

kitaorang ambik berkat sikit dengan pengantin..:)


Kak Shu & Abang Fairuz doakan Adik Bazly & adik Shida bahgia sampai ke Syurga...& dapat baby yang comel2 soon k... sayang korang !!! :)


Otw balik kenduri hujan jer... x dapat nak singgah mana2... tapi, after hujan berenti, kitaorang gi lepak tepi pantai...ambik2 angin..best sgt...:)



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers