Friday, June 28, 2013

Perkongsian di Hari Jumaat yang mulia...

Assalamualaikum...

Perkongsian di Hari Jumaat yang mulia...

Apa reaksi anda bila sesorang itu bisa meramal hidup mati seseorang itu...
Siapalah kita nak menentukan mati hidup sesorang itu kan..
Kerana terlalu taksub kepada product kesihatan ciptaan Manusia...
sanggup mengenepikan hukum & Qada Qadar Allah...

Memang banyak product2 kesihatan kat Malaysia skrg.. tumbuh bagaikan cendawan..
Nak sihat? nak kurus? nak gemuk? nak pregnant? semua ada... memangla kita ikhtiar...
tapi yang memberi itu adalah ALLAH... ingat !!!! ALLAH sahaja...
Janganlah terlalu bangga dengan apa yang telah dicapai...
ALLAH dah bagi tu cukup baik... & kalau ALLAH nak tarik balik apa yang
nikmat yang DIA telah beri.. sekejap jer... Beringatlah...

Dan bila anda dah ada semuanya.. cukup lengkap.. juga beringatlah.. jgn pandang rendah pada mereka yang belom "cukup lengkap" itu..ALLAH tau apa yang dirancangnya adalah TEPAT.. jika susah..pasti ada kesenangannya dikemudian hari...InshaAllah..ALLAH itu maha ADIL..

Saya cakap ni GENERAL.. peringatan tuk saya juga...

Sama2lah kita muhasabah diri... Insha-Allah...
feeling blessed.




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Tuesday, June 25, 2013

contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com

Assalamualaikum.... :)

Lamanya tak join contest kat blog kan.. arini rasa cam nak plak.... contest dari mama adelia yang comey lotte ni...


 memandangkan aku lom ade anak.. aku pertaruhkan pix anak menakan aku si firas zayer ni....

" mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com"

Nama Baby : Muhamad Firas Zayer bin Muhamad Zaid. 
Nama Mak Menakan : Siti Shuhadah Zainol


antara hadiah2 yang akan diberi jika anda menang... siap leh pilih lagi.. tapi 1 SAHAJA yer... jgn ngengada nak 2...

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

 Kalau saya menang saya nak hadiah no.1.. rocker fishes price newborn to todder(biru). hehehe...


 TARIKH TUTUP CONTEST PADA 7.7.2013. CEPAT !!! JOM JOIN BERAMAI2... :)





En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Friday, June 14, 2013

Nantikan Album Baru Saya.. feat. ST12... Must Buy !!!!







En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Kejadian semalam..ribut kuat.. abah hero kuar time2 tgh angin kuat nk alih pokok..





Semoga kita semua dilindungi ALLAH...amin...



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Photobook from Pixajoy !!! yg ni RM15.. tapi promo ni dah habis End of APR aritu !!!







En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Thursday, June 6, 2013

AMARAN !!!! Jangan Tiru Aksi Ini !!!!! 18PL






En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers