Monday, October 7, 2013

Jujurlah Sayang..Aku tak Mengapa !!!

Suke !! Suke !! Suke !! Suke !! feel sgt !!!




Aku tahu ini semua tak adil 
Aku tahu ini sudah terjadi 
Mau bilang apa aku pun tak sanggup 
Air mata pun tak lagi mau menetes

Alasannya seringkali ku dengar
Alasannya seringkali kau ucap
Kau dengannya seakan ku tak tahu 
Sandiwara apa yang telah kau lakukan kepadaku

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati

Mungkin ini jalan yang engkau mau
Mungkin ini jalan yang kau inginkan 
Kau dengannya seakan ku tak tahu 
Sandiwara apa, ceritanya apa, aku tahu

Jujurlah sayang aku tak mengapa 
Biar semua jelas telah berbeda 
Jika nanti aku yang harus pergi 
Ku terima walau sakit hati

Jujurlah sayang aku tak mengapa
 Biar semua jelas telah berbeda 
Jika nanti aku yang harus pergi 
Ku terima walau sakit hati 
Ku terima walau sakit hati



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Tuesday, October 1, 2013

Review Majlis Sanding 24 March 2013 - Mr. Deejay / Emcee

Assalamualaikum...

Untuk deejay/emcee aku hire Hafiz Iz... mulanya aku hire Warie DJ .. diorang ni geng sebenarnya... 1st aku memang deal ngan warie..tapi, last minit warie tak dpt jalankan tugas sebab ade hal lebih penting kot.. dia rekemenkan hafiz Iz tuk aku... masa jumpa warie tu dia bawak kami gi Tesco Seberang Jaya sbb time tu Hafiz Iz tgh ade job kat situ.. boleh la aku tgk cara kerja dia kan.. so, bila dak tgk kami puas ati.. close deal...

Sangat proper majlis aku aritu.. time pengantin sampai dia bacakan doa.. ade pantun2 skit.. pastu sesi temuramah ngan pengantin... then, dj ni akan baca semua ucapan kawan2 dalam facebook kat majlis aku...bestkan...

Aku bab2 dj ni cam takot skit.. pengalaman dok pi majlis org... aku tgk dj dia terlampau syok sendiri.. tak pikir tetamu yang nak sembang.. buka lagu kuat2... aku dah warning dj hafiz awal2 lagi.. xnak sound kuat2.. hehehe... so, alhamdulillah.. aku berpuas hati... :)

Berapa aku bayar untuk perkhidmatan DJ ni..jawapannya... adalah RM500..  tunaiiii..;)
 

inilah dia DJ Hafiz Iz..

Time ni dia tgh interview hubby.. dia tanya apa ntah..lupa dah...

pastu dia interview aku plak... yang aku ingt time ni DJ soh aku buat ucapan skit... masa ni tgh gelak2.. ada 1 part aku mintak semua tetamu doakan mak aku cepat sembuh..lepas tu dia cepat2 tukar tajuk..sbb aku dah mcm bergenang airmata..hahahaha... gud job hafiz !!!

 Ok, jumpa lagi next entry...:)


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Review Majlis Sanding 24 March 2013 - DoorGift

Assalamualaikum...:)

Untuk doorgift aku takde buat bunga telor @ beg kertas yg dlm isi mcm2 tu... tak buat langsung... mcm leceh la... hihihi..

Aku kasi Popcorn jer uollsss.... senang... aku order dekat ASKONE POPCORN kat Taman Selasih, Kulim, contact # 019-5475995.. B2B area Utara kalau korang berminat leh la contact diorang... yang bukan area utara kalau berminat leh la contact tanya..kot2 depa ade buat delivery kan...yang aku ambik ni harga dia RM1.20.. tapi, sebab aku ambik banyak dlm 1500 paket dia kurangkan RM1 jer... sedap popcorn ni tau.. semua tetamu puji cakap sedap... ade yang sampai mintak lagi..hehehe..

Selain popcorn diorang ade jugak kerepek pisang, ubi  dan lain2...Packaging dia pon banyak..mmg puas ati la....yang sticker nama pengantin tu diorang siap2 buat... kita just bagi details jer..

 




Harap dapat membantu B2B yang tgh pening nak bagi apa utk Doorgift...:)


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers