Friday, December 20, 2013

Celebrate Birthday With Kak Ton & Geng Ikan kerapu !!!

Salam semua,

Cite bulan 11 aritu..arini baru nak updates..hahaha..well...u know me!! pemalas lipas..:p

Aritu plan nak sambut birthday ngan kak ton.. aku 11/11 kak ton 9/11.. so, boleh la sambut sesama...

TQ to titin & Ju.. Khai tak dapat join..last minit ada hal...

so,jom layam picture...

besday gurl on that day!!!

kami...aku sponser kek rahsia..kak ton sponser masak makan2..sbb buat kat rumah dia...

kami.... BFF!!! sampai bila2 na..Amin....;)

woiiii...tgk terus lapaq kek rahsia...huhuhu.!!!!





Tahun depan insyaAllah kita buat lagi k... kita sambut semua birthday..titin, ju.khai jugak !!!


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Penang Street Art Memang Best !!!!!

Salam semua,

Tudia lama tak updates blog.. ku kembali lagi...hahahaha...

Kali ni nak cita pasal apa yang best kat negeri kelahiranku Mulau Minang...hahaha...Pulau Pinang la...

Ahad lepas aku gi Komtar..gi ambik borang nak apply beli rumah sendiri, insyaAllah...balik tu rasa cam awal lagi..aku ajak hubby gi ambik gambo kat lukisan dinding yg tengah top kat Penang sekarang... nasib baik kami gi sana naik motot, kalau nek keta jgn harap la nak singgah...sesak plus payah parking..almaklom, cuti sekolah kan... tu pon nak ambik gambaq jenuh ikot turn...

dah..dah toksah dok membebel byk..jom tgk gambaq...

semua gambaq adalah diambil oleh my beloved hubby...hehe... ok jom layan... eh jap!! stalker nak tgk pon boleh...since blog ni xleh nak private..aku halalkan je...:p



kite pon nak tumpang main buai ngan korang.. boleh kan!!! #penangstreetart #akuyangberlagakpelancong 


Buai laju-laju..Sampai balik sana..Apa dalam baju.. Sekuntum bunga cina.. :D #penangstreetart



besarnyeeee.. sampai tak cukup frame... #penangstreetart #akuyangberlagakpelancong



hey kamu!!!!! watpe tu???? #penangstreetart #akuyangberlagakpelancong


ala comey2nya diaaaa.... #penangstreetart #akuyangberlagakpelancong
 nak join!!!!!! #penangstreetart #akuyangberlagakpelancong



Jgn larikkkkk!!!! hahaha...kan da dapat.... #penangstreetart #akuyangberlagakpelancong



alaaaa.... nape pandang kite camtu??? tau ler kite ni berat sampai tayar motor awak pancit... huhuhu... #penangstreetart. #akuyangberlagakpelancong    


Last pictures of #jalanjalanpenang #penat dah jom balik... #padangkotalama #akuyangberlagakpelancong
 
Banyak lagi lukisan dinding ni..dekat 30 lukisan..tapi penat hoiii... sebab dia bukan 1 tempat ade semua lukisan...lain2 tempat.. sebab tu diorang ade bg sewa basikal..senang kan...nanti nak ajak hubby pegi lagi..tapi nak sewa basikal..jalan2 sambil exercise..hihihi...

okbai!!!!

En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Monday, December 9, 2013

yuhuuuu... I'm back!!!!

hai... lamanya menyepi dr blogging... korang sihat??? sbnrnya sunyi sepi sebab xde mood nak mengarang... hahaha.. malas menguasai diri..hahaha...

apa yg best nak cite macam2 kot.. tp wat permulaan ni nak say 'haiiiiiii' dulu.. hihi...





En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers