Monday, May 11, 2015

SAYA NAK MENANG TUDUNG INSTANT/INNER NECK NAAZNEEN FAIQA BY NEENAANUAR

http://neenaanuar.blogspot.com/2015/05/naazneen-faiqa-1st-giveaway-menangi.html

Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ! Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!

Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti santai ataupun mahu melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!

Keistimewaan dan kelebihan tudung instant dari NaazneenFaiqa:-

- Tidak perlu digosok

- Material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)

- potongannya labuh menutupi dada

- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur

Ucapan sepatah dua kata buat Kak Neen :
Semoga Kak Neen berjaya di Dunia & di Akhirat.. dimurahkan rezeki... diberi kesihatan yang baik... Untung Kak Neen dapat suami macam Abg Nuar... sayang betol dia kat Kak Neen... (Ni ikhlas ye.. bukan bodek)..
Last but not least.. I LOVE U KAK NEEN... & I MISS U !!!!

Tuesday, March 3, 2015

Alfatihah.... Aku Rindu MAK!!!!!

Aku terlalu rindu akan raut wajah Mak yang cukup jelita pada pandangan aku..aku mohon pada Allah agar aku bisa menemui Mak diakhirat nanti.. setiap hari aku mohon..kerana aku tersangat rindukan Mak.. hadirlah Mak dalam mimpi Adah walau seketika... Aku rindu bual bicaranya.. gelak tawanya..

Aku berdoa pada Allah dengan penuh khusyuk dan tawaduk agar Mak ditempatkan dikalangan orang-orang yg beriman serta dijauhkan dari seksaan kubur.. Amin....

Masih terngiang saat ketawa bersama tika kita sama2 melalui saat lucu bersama keluarga.. berkumpul bersama..
....rindu....rindu serindu rindunya....sungguh!!! Allah sahaja yang mengetahui.... sumpah!!! sesiapa tidak akan dapat merasai apa yang aku rasa bila aku teringatkan Mak...


Andai boleh diundur masa.. aku nak bersama dengan arwah selalu...mana mungkin waktu boleh diundurkan....terlalu pantas ianya terjadi....tanpa disangka... itulah takdir Allah…




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers