Tuesday, October 1, 2013

Review Majlis Sanding 24 March 2013 - Mr. Deejay / Emcee

Assalamualaikum...

Untuk deejay/emcee aku hire Hafiz Iz... mulanya aku hire Warie DJ .. diorang ni geng sebenarnya... 1st aku memang deal ngan warie..tapi, last minit warie tak dpt jalankan tugas sebab ade hal lebih penting kot.. dia rekemenkan hafiz Iz tuk aku... masa jumpa warie tu dia bawak kami gi Tesco Seberang Jaya sbb time tu Hafiz Iz tgh ade job kat situ.. boleh la aku tgk cara kerja dia kan.. so, bila dak tgk kami puas ati.. close deal...

Sangat proper majlis aku aritu.. time pengantin sampai dia bacakan doa.. ade pantun2 skit.. pastu sesi temuramah ngan pengantin... then, dj ni akan baca semua ucapan kawan2 dalam facebook kat majlis aku...bestkan...

Aku bab2 dj ni cam takot skit.. pengalaman dok pi majlis org... aku tgk dj dia terlampau syok sendiri.. tak pikir tetamu yang nak sembang.. buka lagu kuat2... aku dah warning dj hafiz awal2 lagi.. xnak sound kuat2.. hehehe... so, alhamdulillah.. aku berpuas hati... :)

Berapa aku bayar untuk perkhidmatan DJ ni..jawapannya... adalah RM500..  tunaiiii..;)
 

inilah dia DJ Hafiz Iz..

Time ni dia tgh interview hubby.. dia tanya apa ntah..lupa dah...

pastu dia interview aku plak... yang aku ingt time ni DJ soh aku buat ucapan skit... masa ni tgh gelak2.. ada 1 part aku mintak semua tetamu doakan mak aku cepat sembuh..lepas tu dia cepat2 tukar tajuk..sbb aku dah mcm bergenang airmata..hahahaha... gud job hafiz !!!

 Ok, jumpa lagi next entry...:)


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

3 comments:

  1. DJ tersangatlah main peranan okey! Kalau tak mmg sunyi sepi lah majlis tu kan... :p

    ReplyDelete
  2. cool!! agak2 dj tu boleh dtg kl tak :)

    ReplyDelete
  3. gud... kite dj pompuan..ok tp bab suh pengantin bg ucapan pengantin yg failed...malu..haha

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers