Thursday, March 17, 2011

SAYA DAH OK !!!!! :))

Saya rasa berhenti berBLOGGIN adalah BUKAN jalan yang terbaik.... saya sayang kawan2 blog saye...saye tak sampai hati nak tinggalkan korang !!!!

sepanjang setahun lebih berbloggin... saya dapat kawan2 blog yg sgt baik... korang CARING sgt.... & ade yg dah penah berjumpa... mmg korang super best... susah nak dapat kawan2 cam korang....

so, dengan ini saye isytiharkan yang saya akan kembali AKTIF dalam dunia BLOG...hehehe...

Masalah jiwa saye insyaAllah, saya akan atasinya dengan mendekatkan diri kepada ALLAH...:)


Note : This weekend saya nak turun KL ngan cik titin...orang KL !!! jom ngedate !!!!! :)



15 comments:

  1. hahah camtu laa baru semangat
    aktif and terus aktif

    ea g KL oke kim slam kat pakcik bwk LRT aahaha k bye

    ReplyDelete
  2. u make right decision, shu....

    keep on blogging....best ooo...rugi kalo tingglkan dunia blogging niii....

    yeay!!!! see u tonight n on this saturday..

    ReplyDelete
  3. OPOCOTT...

    asal nk stop2 nie.. tak mo tak mo.. ehehhhe

    malam ni jumper erk.. char keow teow satu.. udang tak mo kulit.. ehehe

    anyway kim slm kat semua org KEYEL

    ReplyDelete
  4. nurkaloi ~ ahahaha..insyaAllah..kalau saya naik LRT saye sampaikan salam awak k..hehehe...

    ReplyDelete
  5. miyoko ~ yezza.....luv u bebeh... see u tonight..:)

    ReplyDelete
  6. lady XOXO ~ yihaaaa.....xde la..mana de stop..hihihi...

    jumpa malam ni k...:)

    ReplyDelete
  7. good2.takpe...sok2 takyah sampai nk stop2.rehat je atau amik cuti berblog...mmg rugi sape2 yg benti berblog ni.ehehe...

    ReplyDelete
  8. eyytt nape caye ckp kaloi nie
    LRT takde pmndu
    ishh
    kim salam kat mat saleh jer lah
    hahah

    ReplyDelete
  9. camtulah baru best..eh..nti calling2 ye bila di KL..tya no kt cik pepel..

    ReplyDelete
  10. aik..knp ni shu...sapa la buat shu jadik mcm ni..kena mandi bunga ni...baru xde org dengki..huhu

    ReplyDelete
  11. bagusla camni...keep blogging taw...don't give up

    ReplyDelete
  12. dah lap air mata yer...dik akak takde weeknd ni...balik ganu la pulok....tak dapek nak jumpa..alahai..no rezeki

    ReplyDelete
  13. yezzz! musti mau eppy okeh..kamu senyum kan manis =)

    ReplyDelete
  14. tat's my gurl....senyum sokmo taw...amoih nak mai kelumpo ka...jangan lupa jumpa cheq jugak taw...cheq pun nak ketemu kamo..dan kamo jugak...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers