Tuesday, March 1, 2011

Pemberian Bunga Rose Ke-2 dariNya Untuk Saya....(tapi, ini adalah paksaan dari saya)...hahahaha...:P

2 pink rose 2 red rose.... kat tepi tu potret saya hadiah sempena bday last year..ade cam rupa saye tak?

Ada orang tu... kena paksa beli Rose tuk saya... ish... x best la camni... awak tak ikhlas.... sebab dipaksa... ermmm...tak pe lah... janji saye suke... & awak pon "agak suka"...bluweeeekk.... :p
Pagi tadi bangun tengok yg pink rose dah terkulai2.... ermmm... tu pasal dia xmo beli fresh flower... tak tahan lama katanya... kalau beli "bunga mati".. bertahun2 leh tahan...hahaha... mencik tau !!!

Tapi, selalu orang kasi 3 kuntum means "I LOVE U" kan... kalau 4 kuntum ape maksud dia plak? ohh..saye tau... "I LOVE U MORE"...hehehe...

Ahh... belasah jer....

Rasa2 cam bunga ni boleh jadi prop tuk "someone"....hehehehe... mula la tu... tanduk dah kuar.... tu pon kalau sempat.... apekah?????? :p




8 comments:

  1. tudiaa.....baguih dok ada...
    xpa skali skala paksa kan..janji bunga tuh chantikkk mcm sipenerima..ehehehe

    ReplyDelete
  2. ahaha...best shu dpt bunga.akak pun tak pnh dpt bunga sebb cik kitol tak geti cenggitu.malu nak g kedai bunga.yg sbenonye dia tak geti beromantika di amor.tp tak padan ngan tak romantik.jeles mak ai kalah org pompuan.

    ReplyDelete
  3. nak bunga jugak.. bunga yg siap ada ferrero roche tu..

    ReplyDelete
  4. best kan dapat bunga.. hati rasa berbunga jer hehe... anyway, lawa la header baru ni.. :)

    ReplyDelete
  5. phewittt....ada org dpt bunga...
    sure dlm hati pun berbunga2 je...

    ReplyDelete
  6. Orang lelaki ni memang macam tu...
    tak pernah nak faham. Kena paksa baru dapat.....
    Cantik jugak gamba tu.....

    ReplyDelete
  7. sesekali dpt bunga mesti sengih smp telinga kan...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers