Thursday, March 31, 2011

BIKIN KONTROVERSI BETOL !!!!! UDAH2 LA TU.....

simbol yg dikatakan infection yang dok heboh sekarang ni...baru SEMALAM saya tgk iklan kat TV.... bikin org kecut perut jer diorang ni....

pastu tadi gi blog TERBANG TINGGI TINGGI , BEAUTIFULNARA ade jugak lagi cerita ni.... ni mesti nak wak gimik pape ni...

pastu tadi masa nak dtg opis.. dok baca paper atas ferry... ade gak tengok simbol ni dalam paper...





bikin kontroversi  betol la.... wat semua org risau !!!!!

mereka2 yang berkenaan...yang suka wat cerita yg bukan2 tu.... sudah2 la... jadi pape yg x elok baru tau !!!!


12 comments:

  1. AKAK BR BACA MLM TD...
    MMG HAMPES!!!

    ReplyDelete
  2. pelik tul..td along tgok kat blog kak ina kl..pun ada gk...x tau menda apa ntah

    ReplyDelete
  3. tu ar... apa ke bendanya tu???? seram sejuk plak...

    ReplyDelete
  4. apa tue dear...akak blur nie..huhuhuhuh

    ReplyDelete
  5. ERMMMMM pantulan cahaya kot...
    MASHA allah...TAKOT LAA plak rasa

    tp kan.....semkain hampir denagan HARI ITU..soB..soB..soB

    ReplyDelete
  6. ape mende ni shu?

    p/s: lari tajuk sikit. mmg seri m'sia tu allowed kita guna swimming pool dia spi kul 9 mlm...:)

    ReplyDelete
  7. dalam beautifulnara.com pun ada..kat tv pun ada.
    kontroversi je ni. rasanya lagi 6 hari nanti tahulah.
    8tv buat angker..nak tgk reaksi org ramai..

    ReplyDelete
  8. ehh pasai apa ni ek..tak tau pun..kena pi baca jap lg ni...hik2

    ReplyDelete
  9. ada orang kata ini celcom punya, nak buat suprise.depa nak umum 16april rasanya. ntahlah... main2 lah depa ni.

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers