Wednesday, March 2, 2011

Contest Si Kecil & Bunga

Salam all....

ALhamdulillah...Mama Marissa extendkan lagi contest Si Kecil & Bunga.... dapat la Qaseh join...hehehehe...

Bukti penyertaan diextend...ehehe...:D

TQ Mama Marissa..leh Qaseh Join...:)


Hari tu Qaseh x sihat..so, x dapat la nak join..pastu bila dah mama Marissa extendkan lagi contest ni..terus Acu capture gambar Qaseh dengan bunga....:)

Comel sgt si Marissa ni... Acu geram tgk dia..bila dapat gomol dia xtaula...:)


Sebelum tu, meh kita tgk syarat2nye...

  1. Nak follow ker tak nak follow ker tak kisah. Sbb contest ini bukan bertujuan utk meramaikan follower. Contest ini just for fun.
  2. Wat satu entry pasal contest ini. Senang ajer. Copy paste jer pun entry nie.
  3. Mesti ada gambar si kecil dengan bunga. Ini adalah syarat utama. Tak kisah lah bunga betul ke bunga tiruan ker, asalkan bunga.
  4. Si kecil mestilah berumur tidak lebih daripada satu tahun. Sbb hadiah tu sesuai hingga umur 1 tahun. Setahun lebih sikit takpe kot.
  5. Letakkan nama penuh si kecil di bawah gambar beserta tarikh lahirnya.
  6. Lupa nak cakap si kecil mestilah seorang gigirl. Yelah gigirl barulah sesuai ngan bunga2 kan. Padahal sbb hadiah yg ditawarkan adalah utk gigirl.
  7. Tag 2 org kawan dan jgn lupa gitau kat mereka yg mereka telah ditag.
  8. Tarikh tutup penyertaan ialah 28 Februari 2011 7 March 2011. Memang sengaja tak nak buat lama2. Supaya korang wat contest ni cpt2.
  9. Jangan lupa tinggalkan link entry korang kat ruangan komen di bawah ini. Kalau tidak mana aku nak tau yg korang join kan.

Ok, dah tengok syarat2 penyertaan, mari tgk gambar si kecil & bunga saye...:)


TADAAAA........................



Nama : Qaseh Hurin Intisyar Binti Muhamad Zaid
Tarikh Lahir : 23 April 2010


Time ni Qaseh baru baik demam...terus acu suruh dia posing ngan Bunga pemberian Bakal Paksu Qaseh buat acu...hehehehe... siap bagi Flying Kiss lagi tau..hihihihihi....


Acu nak TAG Ibu Zahra Sofia (sofia leh join sebab puan penganjur cakap setahun lebih sikit xpe..hehe..) & Mama Keisha a.k.a Ceeramoon..:)

Akhir kata, Gud Luck tuk Qaseh...:)



4 comments:

  1. Thanks shu. Penyertaan Qaseh telah diterima.... :) gud luck

    ReplyDelete
  2. alolololo...comeinyaaa.....

    pandai tuh buat up'ss plak...ehhehehe

    god luck qaseh...=D

    ReplyDelete
  3. Thanks kak Deqna...:)

    kak nida ~ TQ qaseh cakap..hehehe...

    ReplyDelete
  4. eyyeyeye qaseh dah join..gud luck qaseh

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers