Tuesday, March 8, 2011

120 COLORS EYE SHADOW BY MANLY


Ramai gak yang tanya kat mana saye beli eyeshadow pallete diatas ni...

Actually, saye survey merata...tapi, harga semua tak sama... tapi, saye tgk product sama jer... xde yg lainnye....

At last..saye jumpa kat 1 web ni... ONE2BUY  Harga RM59.95 tunaiiiii........

Kat tempak lain..ade yg jual RM80.. ade yg jual RM100.. tapi, saye tgk sama jer...

So, dah dapat best price..saye GRAB la... hihihihihi...

Pada korang yang teringin nak beli..silalah ke ONE2BUY... macam2 dijual kat situ... (baju tido seksi pon ade tau)...hihihihi...





7 comments:

  1. wow..harga sgt2 berpatutan laaa....

    teringin nk beli..tapi, tkt membazir sbb tak tau nk mekap bile...hehehe

    ReplyDelete
  2. wa...sgt murah la...cantik plak kaler dia...

    ReplyDelete
  3. murah sgt murah..tp dee tunggu dee pya pac from mustika ratu abis baru beli yg mcm ni..hehehe..

    ReplyDelete
  4. mmg murah n bebaloi rega dia..cam nk bli tp kang bila masa lak nk pakai sme kale.akak ske pakai kale coklat n biru je.pastu kale2 bumi..base of course la putih.lg satu kale yg penting itam.lelain tu jrg guna...

    ReplyDelete
  5. Shu...yun x reti lgsung nak mekap2 nih tau...Rela ke salun kalau nak p majlis2 penting..huhuh

    ReplyDelete
  6. okeh... nak baju tido seXy... sekarang jugak nak terjah.. hahaha..

    berbaloi nye harga.. rm59.95 untuk 120 kaler (mekchu siap kira taw.. hanya rm0.50 utk satu kaler... wahhhhhhhh.....

    ReplyDelete
  7. warna warni cantik...pilih ja nak kaler apa macam2 ada..murah kan..berbaloi2 beli...tolong belikan akak se bleh?? :P

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers