Wednesday, March 2, 2011

Qaseh Suka Bunga....:-)

Salam all,

Saja jer nak publish muka si kecik Qaseh ni... picture paling latest ok... now, keje dia senyum, renyeh... tak suruh renyeh pon nak renyeh gak...hahaha..

Qaseh now dah 10Bulan..kejap jer kan...

Reaksi Qaseh bila dapat bunga...

 ambik & senyum....

 pose & senyum lagi...

 senyum lagi...

 Nampak gigi bawah 2 batang...

 Main cak cak plak....

 Sibuk nak kasi kat Abang Long dia Bunga tu...abg long boboy la qaseh....abg long kena main keta control...:)


errmmm...nak posing camner lagi erk acu???



Last but not least !!!!

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


MUAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH tuk semua... Qaseh dah boring...nak tidoq !!!!! :-)


Msg to Bonda Amani : Tengok !! betapa sukanya si Qaseh ngan Bunga... camner dia nak geng ngan Amani ni...hehehehe....




9 comments:

  1. COMEY LA QASEH NI...PP BAM-BAM..NI KALU QIS JMPA MESTI DIA NAK TIYUM2 NI..MESTI DIA CKAP BABY BABY BABY BABY...DIA SUKER BABY

    ReplyDelete
  2. hahahahaha qaseh amani dia brutal..tapi dalam hati ada taman..hahaha qaseh cute mute jerk pose ngan bunga..nie bonda tengok dengan amani nie..dia leh gelak2 lak tengok..ewah2 cam terror jerk kan..

    ReplyDelete
  3. kak ratu ~ TQ untie..Qaseh cakap..hehe...

    ReplyDelete
  4. kyra ~ nanti kite jumpa2 k.. bawa Qaseh jumpa Qis..:)

    ReplyDelete
  5. kak pepel ~ Amani x suka bunga, tapi amani ni nampak cam suka main tenet2 ni...ehehehe... amani cute giler...acu geram....

    ReplyDelete
  6. comeinya gambar last skali tu... cam Qaseh kata:
    "opsss... terlebey sudaaa..."

    ReplyDelete
  7. qaseh siap flying kiss tuuu..fewwiittt...nanti dah besar jangan flying kiss kat orang sembarang tau..

    ReplyDelete
  8. Dah lama x tgk dia. makin comel n dh besor ye ..:)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers