Friday, January 29, 2010

RAJA LAWAK ASTRO MUSIM KE-4..

Hello... Haw are you... hehehe..

Kalau sape yg tengok raja lawak musim ke-4..pasti tergelak bila aku cite pasal IDLAN.. Aku suke bangat kat dia.. Abg Kassim Kita.. kalau musim lepas aku suka dekat kumpulan LNJ.. tapi diorang x dapat ke FINAL.. tapi, kali ni aku pasti IDLAN akan ke FINAL.. last semalam aku tengok carta undian.. IDLAN no.1 beb.. 77%.. wowww... I LIKE..







pastu aku suka kumpulan MAMU... mantop beb... selamber jer diorang wat lawak.. macam dah pro..





aku sure.. IDLAN & MAMU.. pasti ke FINAL... yang pasti aku x minat kosong.. aku undi beb... hehehehe..

Jumpa lagi..Daaa...

Monday, January 25, 2010

FREE VOUCHER "LOST WORLD OF TAMBUN"

Hello...(ala2 IDLAN RAJA LAWAK ASTRO)..hehehe...

Kite rasa cam nak jalan2 jer sekarg ni.. nk CUTI CUTI 1MALAYSIA...
Tapi x tau nak gi mana... mulanya plan nk gi Bukit Tinggi..tp, cam xleh pi jer...
Sedang kite dok blogwalking..terjumpa la satu contest.. memberi peluang bercuti2 ke "LOST WORLD OF TAMBUN"...tp, lom sure menang lagi.. baru try jer..


nak tau lebih lanjut..klik link ni...
http://arvanees.blogspot.com/2010/01/free-voucher-lost-world-of-tambun.html


Kawan2..undila kite... leh ikut pi "LOST WORLD OF TAMBUN"....

Daaa....

Friday, January 22, 2010

SANG MANTAN

I LIKE THIS SONG SO MUCH.....

Dulu aku kau puja
Dulu aku kau sayang
Dulu aku sang juara
Yang slalu engkau cinta
Kini roda telah berputar

Kini aku kau hina
Kini aku kau buang
Jauh dari hidupmu
Kini aku sengsara
Roda memang telah berputar

Reff:
Mana janji manismu
Mencintaiku sampai mati
Kini engkau pun pergi
Saat ku terpuruk sendiri
Akulah sang mantan
Akulah sang mantan

Sakit teriris sepi
Ketika cinta telah pergi
Akulah sang mantan
Akulah sang mantan

Mana janji manismu
Setia sampai aku mati
Kini engkau pun pergi
Saat ku jatuh dan sendiri

Back to Reff

Mana janji janjimu.....




Wednesday, January 20, 2010

HAPPY 3RD BIRTHDAY MUHAMMAD FARISH DANISH...

Hari ni, genap 3 tahun anak sedara aku Muhammad Farish Danish.. dh besar anak sedara acu sorang ni...actually Farish dilahirkan pada 1 Muharram tau..Alhamdulillah.. Bulan April ni Ish(panggilan kami kat Farish)dapat adik yerk.... eee bestnya acu dapt anak sedara sorang lagi.. Jangan nakal2 tau.. sekarang dh nak jadi abang...

Nanti acu belikan present & kek yg besar punyer tuk Ish k...

I LOVE U CAYANG>>>>>>> MUAAAAAHHHHH.....

on 1st birthday..


on 2nd birthday...


nanti acu upload pic 3rd birthday ish yer aunty2..uncle2...

Bye...

Monday, January 18, 2010

WEEKEND AKTIVITI....

Salam...

Minggu ni aku ngan family pi memancing kat area Penang port.
Kami start memancing pkl 3p.m. panas giler beb.. cadangnye nak pi malam.. tapi, biasa la abg aku sorang ni.. malam dia prefer dok rumah.. xnak keluar.. dia nak manjakan dirinya di rumah je.. hehehe...

Pic yg sempat kami capture..>>>>>>>


**Farish, tok ayah & maktok**


**mak buyung pon nak tunjuk skill memancing**


**pose dr aku..**


**Kapten Pencen sedang menunjukkan skill**


**sempat lagi ambik pic feri PULAU PAYAR**

Area penang port tu banyak ikan..seronok mancing kat situ..Nasib tak baik, padan muka kami kena halau ngan security...sbbnye kat situ "KAWASAN LARANGAN MEMANCING".. degil betul..abg aku la..nk sgt memancing kat situ.. banyak ikan katanya.. dia ingt dia STAFF PENANG PORT dapat authorithy memancing kat situ..last2 hampeh...dengan rasa hampa..kami pon balik rumah..tp, dapat jugak ikan 4 ekor.. kira puas hati la jugak...


**Wajah Farish yg kepenatan.. "Achu..jom la balik...."**

Pic abg aku Zaid x sempat nak capture.. bukan apa.. abg aku tu pemalu skitt...hehehe...

Jumpa lagi di next entry.. Daaaaaa....

Monday, January 11, 2010

BIRTHDAY PARTY..KARAOKE.. BLA..BLA..BLA..

Sekali-sekali gi karaoke.. releasekan ape yg x dpt nk keluaq tu.. ok gak kan...hehehe.. Sabtu lepas.. aku, kak ita & kak yan.. kami bertiga berkaraoke.. sebelum tu.. sebelah petang gi birthday party ank sedara kak ita kat Mc.D.. Ada jugak la aktiviti aku waktu cuti..hehehehe...

Xnak banyak cakap... layanzzzz....


kami ber3...


aku & kak rita


aku & kak yan



birthday party @ Mc.D..(wei..RONALD MC.D nk pijak kepala aku....)



say cheese... farish jer xnak senyum... malu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers