Wednesday, July 21, 2010

Need Protection

Assalamualaikum....& Salam Sejahtera...

Sebelom cite lebih pjg.. korang cuba tgk aku punya Daisypath Anniversary Ticket... 2 ekor Ladybird tu dah nak sampai ke kuntuman bunga..Apekah??? hehehe...:-)

Ok, berbalik pada tajuk kita....

Korang!!! tau x camner nak protect blog kite?? supaya orang2 yg x berkenaan x boleh baca blog kita.. kalau aku tukar URL.. semua komen2 korang da hilang.. x best la camtu... susah2 korang komen pastu hilang plak... kan !!! kan !!!! & susah skit la sebab da ramai kawan2 yg tau blog aku ni.. jadi susah plak pas ni...

Now, FB aku x de hal.. da protect... tapi ade jugak si langau yg ntah camner leh tau hal2 dlm FB aku... ni mesti ade spy or penyamaran telah berlaku.... conclusion nye..aku delete mana2 friendlist yg aku x kenal... sebab sebelom ni aku main accept jer sape2 yg add aku... from now on.. aku invertigate dulu sape yg mau add aku... sorry yer pada yg kene reject tu.. bukan ape... untuk mempertahankan diri.....hehe...

Disini aku nak tegaskan pada 2 ekor langau busuk tu.. Sudah2 la nak ngintip & nak pedajal aku... aku x cari pasal pon ngan korang.. jgnla nak mulakan yer.... kang susah korang !!! aku diam x bererti aku takot... please la... takat cam korang ni... sorang macam jebon tua.. & sorang lagi macam ayam pencen... xde hal la... ingat aku takot !!!

Aku tau... yg sekor langau tu.. dok follow blog aku diam2.... xpe..aku x kisah... jangan sampai ko nak pedajal blog aku ni cukup aaa... kalau tidak... ni... pelempang 7 petala alam..singgah kat mulut busuk ko !!!!

Sampai sekarang aku masih lagi tercari2 camner nak war protection tuk blog aku ni... Kalau ade yg sedia membantu... Please, do let me know...

P/S : Aku kalau boleh xnak si langau2 tu dok ambik tau isi kandungan blog aku.. sebab blog aku ibarat diari perjalanan hidup aku.. & aku xnak kongsi ngan benda2 busuk.. aku nak yg wangi2 jer cam korang 75 followers setakat ni..:-)


P3081521

seperti biasa.. gambar tuah umah wajib ade...hehehehe....aku marah kat 2 ekor langau busuk tu jer tau... ngan korang aku sayang bangat !!!! :)





18 comments:

  1. biasa la shu..langau mmg suka hinggap kat benda yang kita suka..dengki x abih2..leh bawak masuk kubur agaknya perasaan dengki tu..

    ReplyDelete
  2. yg tu tak habis menuntut lg:))

    ReplyDelete
  3. nanti akak tuntut ilmu dulu nanti pas dah lulus akak ajaq....akak wangi nyek..wow..bestnya....iena aku nak popiah goreng makcu belanja..hehehehhehe

    ReplyDelete
  4. ini tak boleh jadi.. shu kena wat blog ni jadi private ar.. by invitation only.. agak-agak selesai tak masalah?hehe

    ReplyDelete
  5. shu, bagi dina laa kan, stalker a.k.a langau yang dok mengacau hidup orang tu, dia sebenarnya jeles ngan kita..dia nak life macam kita, sebab tu sebok dok stalk..so, just ignore those..x payah nak susah2 pikir pasal dia..hehehe

    ReplyDelete
  6. lorr ade tungauu ker... memang sakit hati kan.. akak pun ade gak dulu waktu tak buat comment moderation... now biler dah buat nie tak der dah lahh ganggguan....

    But yet even till now ade jerk rasanyerr diaorg dok baca blog akak... tapi diaorg tak comment and tak buat kaco apa2 so akak biar kan jerk! mamposs lah ko kat situ.. nak sangattt amik tahu hal aku... hah! amik lah tahu... tu maknenyer diaorg MINATTTT kat kite kan biler selalu dok hadapp blog kite walhall tak suke ngan kite! hehehehe...

    anyway.... setahu akak lah... blog nie tak macam FB kite leh setting privacy sumer... the most yg Shu boleh buat kalau tak nak kasik gangguan tungauu yg Shu tak suke tuu.. Shu kene Private lah blog SHu... so nanti only invited people by Shu jerk yg boleh masuk blog Shu nanti... kire org luar tak leh masuk arrr... very limited lah kirenyer blog Shu nanti...

    Or else... shu tak payah private.. tapi buat protection entries... kalau protection entries niee... blog shu masih leh open... tapi sapa yg nak baca entry tu kene ade password yg di create from Shu... so shu kene lah inform semua readers shu apakah password tu baru diaorg leh enter setiap protection entry Shu!

    so far tu jerk lah yg akak tahu! hihihihi...

    ReplyDelete
  7. Lisa:menyampah betul.. kite senyap diorang lagi melampau... geram shu...

    ReplyDelete
  8. Si Tedi : hehe... Tedi menuntut tahap mana dah?? hehe..

    ReplyDelete
  9. Kak Pupple : popia goreng sedap tu.. cepat order.. shu belanja..serius ni tau..

    ReplyDelete
  10. Tapak kaki: mmg boleh camtu.. tp, rasa susah plak..mesti x meriah dah cam sekarang ni blog shu.. kalau shu wat private.. shu nak block 2 ekor langau tu jer...

    ReplyDelete
  11. Deena : Shu ignore..tp, diorang melampau2... camner tu.. kita biar pon salah.. x biar lagi susah..huhu...

    ReplyDelete
  12. Kak neena: ajar shu camner nak wat private entry tu..please !!!!!

    ReplyDelete
  13. salam..
    shu... wah2.. marah betul dia, sampai byk typing error...
    xpe2, shu sbr k.. "biar org wat kite,.. jgn kite wat org.."
    n Allah sentiasa dengan org yg bersabar...

    mmmm... mcm mane ye nk wat privacy tu... sy pun xtau.. haaa.. tu kak nina dh gtau... private entries..
    pasni xde la langau n tungau hinggap lagi =)..
    kalau ade gak,.. sy n tin bleh tolong tibai..

    ReplyDelete
  14. apa kata privatekan blog tapi jangan lupa invite lady tau hehe

    ReplyDelete
  15. Tokida.. eh..ape nama awak yer.. asyik tokida jer..hahaha... nyway shu dah xtau nk wat apa ngan langau2 tu.. sib baik la ade korang2 semua... korang la pengubat laraku..eh ceeewah... next time klu langau tu wat hal lagi shu panggil awak ngan tin tlg tibaikan yer... janji?????

    ReplyDelete
  16. Lady.. shu ade niat nak privatekan blog shu ni.. tapi, cam x best la klu private.. kang pengunjung mesti x ramai cam skrg ni..huhuhu.. tu yg terpikir 2-3 kali gak nak privatekan...

    arghhhh..... camner ni... buntu....huhuhu....

    ReplyDelete
  17. salam shu..ish3..ada gak org busuk hati cam tu eyh..sabar banyak2 k..Tuhan tau apa balasan buat org cam tu..sabar tau n take a gud care.. :)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers