Tuesday, July 20, 2010

Jelous Siot !!!!!!!

Seriusly aku jelous kat this couple ni.... DISINI & DISANA ... (korang tegok sendiri lah sape diorang ni)....

Jelous mmg jelous... tapi.. Aku happy tengok korang... hope korang happy sentiasa & jangan lupa jemput shu bila sampai masa nasi minyak korang nanti....

Aku selalu jugaklah berkongsi cerita ngan
DISINI ... so, aku tau la skit2 kisah diorang ni..hehehe... jangan marah yer DISINI.. (masih lagi merahsiakan siapakah gerangan si cantik manis itu..) :p

& now,dok cerita pasal diorang..aku rindu kat MYAKIHIRO(sudah ade nama baru..bukan MyMusang Berjanggut lagi..) hehehe.... Tapi, MYAKIHIRO xde blog.. huhuhu...

Ok, Dah.. sambung keje yer Cik Siti Shuhadah......


P7132542

:-)


12 comments:

  1. siap buat daisypath lagi tu..hehe. jeles jugak nih

    ReplyDelete
  2. Shu: MYAKIHIRO?? dh mcm nama jepun plak...ha3...chaiyok2....

    ReplyDelete
  3. Shu....waaaa....famesla nnti bdk disini tuuu...muahahaha....

    jgn jeles2..shu pun bahgia gak ngan encik akhiro tu kann....

    ReplyDelete
  4. thx shu.... blushing sy dibuatnya...
    okes.. mesti jemput... =)
    ntah2 shu dgn mr akihiro lg awal...
    jgn lpe jmput kitorg tau.. ;)

    ReplyDelete
  5. nanti shu kawen jemput akak na.. tiba2 kan.. :P

    ReplyDelete
  6. biler shu nak kawin? jgn lama2 tauu... rugi! hehehehe...

    ReplyDelete
  7. Tapak Kai: jeles? cepat gi cari awek..hehe...

    ReplyDelete
  8. Azzey : mmg nama jepon pon..hehe..

    ReplyDelete
  9. Miyoko: special enty to u..heheh...

    shu bahagia sgt ngan akihiro..hehe..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  10. Kak pupple.. Mesti jemput punya..jgn risau... tetamu VVIP lagi tau..:)

    ReplyDelete
  11. Kak Neena : doa2kan lah supaya shu cepat kawin.. hehehe... ni pon dah rasa rugi besar..hehe...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers