Tuesday, July 13, 2010

Destinasi Seterusnya..Rempit??? Nononono...

Bersambung dari cite ni...

Lepas selesai jer bershopping.. kitaorang terus pecut ke Tanjung Bungah Beach Resort….. Ade ape kat sana????


P6262303


Haaa…. Kebetulan abang aku ade Penang Bike Week 2010 kat sana… Dia calling2 kitaorang soh gi kat dia… Sampai jerk kat sana…mak aiiii… abg2 berbadan sasa menanti kedatangan kami dengan Kuda masing2… hahahaha….

Abang aku ni dia minat kearah permotoran mcm ni… Every week ade jer activiti diorang… tuk hari tu diorang ade Charity tuk Kelab Kebajikan mana ntah… aku pon da lupa…. Masa abang Zaki aku kawin last year.. diorang ade ascot pengantin dari butik sampai umah…bising giler kampong aku time tu ngan bunyi motor diorang…da x payah berkompang bagai… bergegar jantung aku…. Hahaha…

Aku yang x berapa nak minat pon agak teruja bila tgk banyak motor2 besar kat situ…Abg2 besar & abg2 hensem pon banyak… hehehe….

Antaranya….



P6262301

sempoi kan motor ni !!!!..

P6262295

4749553458_ed693439ae_b-1

kitaorang nak jugak bergambar !!!!

P6262309

P6262305
what's up my bro....

Punya syok dok kat sana sampai lupa yang aku da janji ngan mak aku nak gi dinner org kawin malam tu... sampai dia call bising2 kat aku...hahahaha... mintak ampun mak... anakanda seronok ushar abg2 hensem kat situ sampai lupa ngan janji kita...hehehehe... sib baik sempat...kalau x.. merajuk bonda aku...hehe...

Haaa... bercakap pasal bonda... aku ada 1 lagi entry pasal mak aku... special skit entry ni....so, as usual... will be right back after this.... watch out bebeh...!!!! :-)

7 comments:

  1. Shu....

    motor besor? ai like... ;)
    dulu my ex ade Virago...
    perghhhhhh...mmg mantap!

    ReplyDelete
  2. akak pun suke ngan motor2 besar nie... biler lah nak ade sebijik! hehehehe....

    ReplyDelete
  3. Shu: ranggi ek shu py bro....cayalah!!!

    ReplyDelete
  4. uwa bila lah nak menapak ke penang lak ni lama sudah tak ke sana ... huhu

    ReplyDelete
  5. sgt2 cool la...
    suka gak ngan moto besar....

    dpt pakwe yg ade moto besar kan bestt....berangannn

    ReplyDelete
  6. harap-harap gua dapat sebijik motorbike tu nanti.. gua nak rempit dari kelantan straight pergi johor.. amacam? ok x?hehe..

    ReplyDelete
  7. wah best tue klu dapat merempit naik motor besar cam tue kan...hehehe

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers