Wednesday, July 14, 2010

Mentua Vs Menantu Birthday Celebration..

Wah... tajuk x hengat !!!! kalah drama kat TV.. mau tau.. hehehe...

Hye kawan2... nama saye upin..ni adik saye ipin.. oppss... hehehe..

Actually, kejadian ni berlaku pada 3rd July baru ni..xde la basi sgt cite ni kan.. baru lagi tu.. :-)

Alkisahnye... Kak Ipar aku, Lisa nak wat makan2 sikit kat umah dia..bersempena dengan menyambut birthday dia, masuk rumah baru & 1st Anniversary diorang...3 in 1.. pastu aku plak suggest kat diorang nak wat tuk mak sekali... birthday mak aku on 23 June & kak Lisa 29 June.. da dekat2 la tu kan... so majlis ni bukan 3 in 1 dah.. 4 in 1 la plak... hehe....

Mak xtau yg kami nak wat suprise kat dia.. dia cuma tau malam tu ade makan2 jer... Kami ni dok pikir camner nak suprisekan mak... sekali dapat idea.... padamkan lampu..then, aku & abg Zaki kuar dari bilik bawa kek...hehehe... aku bawa kek tuk Mak & abang aku bawa kek tuk wife dia Kak Lisa... tapi, Kak Lisa masa tu x suprise pon... dia da tau dah plan kami.. cuma mak jer yg suprisenye... hehe...


IMGP0240

Chocolate moist Cake... Kek ni aku yg sponsor... hehe...

IMGP0236
Blueberry Cheese Cake... ni pon aku yg sponsor...
(thanks to Makcik Norli for the cake.. sgt sedap..)

P7032419
Kek ni Abg aku yg sponsor tuk wife dia....kek ape name ntah..lupe la... (Sunway Hotel mari...)
P7032429


P7032432


P7032433

Cutting the cake .. sorry la pic x berapa nak jelas.. setting tak betul..

P7032427
Bacaan doa dari abah tersayang...

P7032428
Mak... I Love U...yang sebelah kanan tu Makcik aku..adik Mak...yang sebelah kiri tu Farish..org baca doa..dia menongkat dagu plak...

Menu2 tuk malam tu tersangatlah sedap.. semua dimasak oleh Kak Iparku, Kak Lisa....

Nak tau ape menu2 tuk malam tu???? See u next entry....hehehehe.... aku nak pi lunch jap yer...

See Ya !!!!!

9 comments:

  1. kata-kata untuk makcik: happy birthday makcik.. moga sihat selalu.. hadiah nanti mintak kat shu yek.hehee

    ReplyDelete
  2. Shuuuuuuuuuuuuuuu...
    mintak sket blueberry cheese cake tu pelissssssssss.....

    ReplyDelete
  3. OMG!!! tak tahann akak tengok blueberryy cheese cake tu dikk! huuuuwwwwwwwwwaaaaaaaaaaa..............

    ReplyDelete
  4. waaaaaaaaaaaaaaaaaa sedapnya blueberry cheese tue..nak jugak..nak jugak..

    ReplyDelete
  5. Tapak kaki: amboi..mana leh camtu... hehehe..anyway thanks yer...

    ReplyDelete
  6. cik shinju..nak erk??..kene mai umah shu la kat penang ni...

    ReplyDelete
  7. Kak Neena: I know akak penggemar cheese cake... huhuhu... ape leh wat... akak jauh...

    ReplyDelete
  8. Kak yus Pupple: Alamak.. ibu ngandung nak ni..camner nak wat...tolong!!!! tolong !!!!

    ReplyDelete
  9. Shu: Blueberry cheese cake tu yg x blh thn tu....tersangat lah sedap rupanya.......hu3...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers