Thursday, July 15, 2010

Ni baru Dikatakan Hot Entry !!!!

Yang ni sumpah...mmg HOT.. seHOT & SPICY KFC tu....

Aku nak share ngan korang bekfes aku hari ni.....



P7152558

Cempedak Goreng with Teh Sabah... sudah tiba masanya... untuk Teh Sabah.. Terkenang2.... oppsss..stop !!! asal sebut jer Teh Sabah.. aku mesti nak nyanyi..hehehe...apekah????

Ok.. tu jer... Jumpa lagi di next entry...

P/S : Selagi stok buah cempedak dok ade kat umah x abih2.. selagi tu la aku x berhenti dok makan cempedak goreng... balik karang nak wat cekodok cempedak plak...hehehe...


15 comments:

  1. wah...best ye.. terliur nih. dah lama tak makan cempadak goreng di luar pagar.hehe

    ReplyDelete
  2. shu..sedapnye cucoq cempedak tuuu....terliur lak nii...mana nk cari niii....
    kena serbu umah shu je laa....

    serbuuuuu....

    ReplyDelete
  3. nakkkkkk!! post kan cempedak kat akak bleh? lamanyer tak makan cempedakk.. huhuhu...

    ReplyDelete
  4. Shu: cempedak goreng??? sedap gak....

    ReplyDelete
  5. Shu...
    jgn bg cempedak goreng tu kat Tapak Kaki tau...bg kat yun jer...heheh..

    ReplyDelete
  6. sib bek kat umah akak ada lagi buah cempedak...kot x..terliur dah nie...

    ReplyDelete
  7. shedapnyer cempedak goreng...bau sampai ke sini hehe

    ReplyDelete
  8. Tapak kaki: susah nak cari cempedak di luar agar tau..kebanyakkan semua dlm pagar..hehehe...

    ReplyDelete
  9. Tin @ miyoko: meh..meh..byk lagi dok ada ni....

    ReplyDelete
  10. Kak Neena : nak post ke.. kang posmen yg bedal dulu...hehehe...

    ReplyDelete
  11. Yun @ cik shinju : shu x kasi kat tapak kaki... dia nak yg diluar pagar..cempedak shu semua dlm pagar..hehehe...

    ReplyDelete
  12. Kak yus pupple:sib baik kan..kalau x jenuh shu..hahaha....

    ReplyDelete
  13. posh : yeke?? dasyat nye... hehehe...

    ReplyDelete
  14. kalau amik kat dalam pagar macam mencuri je bunyi ye..hehe. kalau kat luar pagar kira milik public la.. sape-sape pun boleh ambik.hehe

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers