Thursday, March 8, 2012

Contact Lense yang Super Over....

Salam & Hai...

Aritu ade beli contact lense ni thru online... selalu CL saya pilih yang kaler2 natural jer..like brown, gray yang x berapa nak nampak sangat kepalsuannya... kali ni saja nak try CL yang agak over macam ni....



Mula2 pakai tu rasa...eeee..x elok la... nyesal beli.... tapi, bila dah makeup, pakai tudung...& ambik gambo nampak cam elok la plak...

Saya beli 2 pasang..jenis yang sama tapi kaler violet... xtau la elok ke tak... nanti dah expired yang ni baru leh pakai yg tu...=)



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

6 comments:

  1. kena makeup kan kalau mcm mata vampire aekekkekee

    ReplyDelete
  2. nampak cam pelik!!tp tak cuba tak taukan....

    ReplyDelete
  3. banyak koleksi tudunggggg kt belakang tuuu

    ReplyDelete
  4. teringin nak cube ctc lens kaler2 la. tp dah fobia..

    ReplyDelete
  5. memukau laaaa..alamak akak dah lupa nak pakai contct lens la..camaner tu

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers