Tuesday, March 6, 2012

Celebrate Birthday Boy !! (Suka dalam Duka)

Cerita ini sudah diperam & dah jadi tempoyak pon..hehehe...

Malam 20Feb 2 benda berlaku.. seronok & tak seronok...

Seronok sebab dapat celebrate birthday en.tunang..yang tak seronok tu saya kehilangan 1 benda yang paling penting dalam hidup..huhuhuhu...

Kami celebrate kat sini...

Nurul Ikan Bakar..Selera dalam taman...(dalam taman la sangat..uhh...xnak gi dah kedai ni..walaupon makanan dia sedap..)

kenal tak sape ni?? hahaha... sorry tak lawak pon..:p


En.tunang x demand langsung nak makan apa..apa aku order dia sapu... licin... seronok tengok dia makan...:)


Dah abis makan..dah siap cuci tangan dah bayar & get ready nak balik..en.tunang siap tanya ada apa2 yg tertinggal tak.. aku konfiden cakap "nothing"..:(

Sebelum balik..singgah dekat jetty Pulau Jerjak.. tapi, xde pape pon dah malam..gelap gulita..sempat snap ni jer...


dan ini...


Keesokan hari baru perasan benda tu xde dalam simpanan...& aku konfiden giler benda tu tercicir kat kedai ikan bakar tu...

Gi balik kedai tu sebab tempat kami makan tu ada CCTV... tapi, benda tu gagal dijumpai..& aku lihat ada unsur nak "mengelak" disitu...

En.tunang cakap xpe..nak wat camner..benda dah nak jadi.. mungkin rezeki ngan "dia" takat tu jer.. kite beli yang baru...huhuhu...

Walaupon dah dapat yang baru.. yang lama tetap disayangi..."sentimental Value" tu..huhuhu...

Sekian, cerita dari saya...

Wassalam...






En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

6 comments:

  1. ooo celeb kat sini ke ? worth it x mkn kat sini ??ok la kot sbb tempat dia cambest....sy slalu takat marton corner...

    ReplyDelete
  2. dear..mmg mulanya nak pi marton corner..tapi, xtau jalan..katner erk?

    ReplyDelete
  3. anggap ja yang tue bukan rezeki kita...insya-allah nanti akan ada rezeki yang lebih baik..amin..amin...

    ReplyDelete
  4. X amanah betul la dorg tu..
    Sabar jek la k..

    ReplyDelete
  5. bukan rezeki kamu..ada yg lebih baik kot akan dapat..redha je ek

    ReplyDelete
  6. MELIURKAN ikan bakaq tuh...nnti kita p situ nah.......

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers