Thursday, July 29, 2010

Protection Entry

Kepada my beloved friend yg telah memberi feedback pada entry aku yg lepas NIE Thanks U so much... tapi, aku x publish komen korang... aku simpan elok2 dalam peti besi... hehehe... aku x delete tau komen korang !!!!

Pada kawan2 yg lain yg nak tau ape yg tersembunyi disebalik "BENGANG TAHAP MAX"
tu...tinggalkan email korang yer... nanti aku reply kasi passwordnye k...

Atas "KeTAKECAREan" korang terhadap aku...Nah...aku bagi BCC kat korang... ambik la yer sorang sikit yer...hehehe..;)

IMGP0236-1


P/S : Rasa cam nak wat lagi protection entry tu.... rasa lega sgt dapat luahkan semua yg terbuku dihati...huhuhuhu....




8 comments:

  1. jangan simpan lama-lama dalam hati.. boleh hypertension lorh..hehe.

    p/s: takan kasi kek je kot..

    ReplyDelete
  2. Shu Shinju: ha3.....ni boleh tengok je x blh rs.....hu3...

    ReplyDelete
  3. email Lisa >suriaamanda@yahoo.com

    sabar eh..jgn ikutkan hati sangat2...

    ReplyDelete
  4. sabo2 ari jumaat ni...bwk2 bertendang...tp kalu i nak kepoci leh email ler kat isma@gpstech.com.my hehe

    ReplyDelete
  5. meluahkan apa yang kita rasa dapat menghilangkan separuh dari bebanan kita sebenarnya....sekurang2nya..dapat la release tekanan skit kan..sayang shu jugak..muahhhhhhhhh

    ReplyDelete
  6. pasal tu akak suke buat protection entry tuk meluahkan perasaan... coz lepas tu rasa legaaa jerk! hehehe..

    chill out okk.. hari ni adelah hari JUMAAT!!! :D

    ReplyDelete
  7. wah2... aper2 ni erk..wina terlepas sesuatu penting ker sis.. uwaaaaaaaa asyik melepas jer... nanak kek.. ahhaha.. sis syu ok ker?

    ReplyDelete
  8. kalo tengah tension better luahkann..ramai yg sudi mendengar..

    hadoiiii sedapnyer kek...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers