Friday, July 23, 2010

Jom Selongkaq !!!!!!

Salam Jumaat !!!

Hari ni agak ke"free"an (ayat apakah ini)... So, aku nak membayar hutang TAG yg tertunggak suda !!...

Dimulakan dengan hutang TAG dari Ibu Sofia

TAG yang memerlukan aku menyelongkaq Handbag aku...



P7232606

let me introduce erk...hehehe....


  • purse - semua orang mesti ada kan... ke ade yg boh semua tu lam poket jer..

  • kipas lipas - aku gunakan bila dok atas ferry... mau x.. penat & berpeluh bila nak meligan ferry tu... penat beb!!!

  • kunci keta - Kalau aku naik bas..aku bawa kunci bas..hehe...

  • kunci office - Aku kan BOSS.. mesti la kena de kunci sendiri.. STAFF aku tu selalu masuk lambat...hahaha... statement boleh blah !!!!

  • Celcom Berukband - X leh simpan kat umah.. kang ade yg dok pakai FREE.. kudukut kan aku ni..hahaha.....

  • Cable Wire - Penting tuk upload pic2... untuk tatapan korang gak kan..hehehe...

  • Pen - Kot ade yg nak ambik autograf aku.. xyah susah2 bawa keluar pen... aku kan ade...

  • Lipstik - Untuk bibirku yg seksi...haha...

  • Lip Gloss - Untuk menambahkan seksi..haha..padahal pakai time pagi jer..x penah pakai pon pas semayang or lunch...

  • Perfume - Pon sama...pakai time pagi jer... pastu dah x sentuh..

  • Handset - Penting ooo....

Haa.. 1 gi.. Camera... wajib ade lam handbag aku... untuk memudahkan sesi bergedik santai..hehehe...

DONE 1 hutang.. ade lagi utang yg menanti....




12 comments:

  1. hahahaa... statement kunci office tu memang tak boleh blah betoii! kekekee....

    btw.... akak pun masih berhutang lagi ngan tag nie! huhu.. biler la nak wat nie! :D

    ReplyDelete
  2. hehe.... kipas lipas... mcm cerita nasib doremi ja... =D

    ReplyDelete
  3. selalunya dalam handbag pompuan ada tisu..tertanya tanya jugak ni

    ReplyDelete
  4. nih handbag mesti besaaaaqqqq nih....barang pun canggih manggih.....

    ReplyDelete
  5. kipas...memang wajib ada..panasss hoke malaysia..hahahah statement cam dok kat UK jerk kan.. :P

    ReplyDelete
  6. Kak neena : u tau kan story tu..hehehe...

    ReplyDelete
  7. Lady : Lawa ke?? hehe.. kipas free.. dpt kat umah org kawin..hehe...

    ReplyDelete
  8. Tapak Kaki : shu x pakai tisu... lap kat baju jer..hehe...

    ReplyDelete
  9. Kak Pupple : mmg wajib..kita kan geng..hehe..:)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers