Wednesday, July 28, 2010

2nd Time Bridesmaid...

Aku tau... kalau jadi pengapit ni Jodoh musti lambat skit kan... but, ade jugak yg cakap.. jadi pengapit ni.. cepat dapat jodoh.. aku xtau yg mana betul....tp, mostly aku dengar banyak yg cakap lambat dari cepat..... korang tolong investigate on behalf aku sat !!!... Tapi, bagi aku.. ko jadi pengapit ke x... Jodoh tu di tangan Allah k... x paham aku... kalau jadi pengapit jer.. mesti lambat jodoh..Why ???? Why ????

Intro cam marah kan!!!! tp, sebenarnya tak... COOL !!!! :)

Minggu ni minggu flashback & minggu cite kawen2 k... jangan muak k... kalau muak jugak... paham2 la yer... tunggu lagi?????

2nd time aku jadi bridesmaid adalah dihari pernikahan & persandingan BFF aku, Noraini...
Kawan aku ni dapat MAT TEQAP k... sape yg x tau.. MAT TEQAP tu adalah nama lain bagi TENTERA DARAT.... korang penah dengar??? hehehe.....


Copy of P1240214

Aini & Ezat..

1_599352564l
Time ni aku sikit pon xde rasa cuak/malu/segan or whatsoever..... agak pro la katakan... hahaha....

1_810113516l
pro x pro..sampai lupa nak kasi hand bouquet kat pengantin..hahaha....

1_992398019l
Muka aku yg agak "Keterujaan".. seyes wei... time ni kan aku rasa meremang... nape erk?? hehehe..

Adakah episode ke-3 aku jadi bridesmaid menyusul???? hehehe..ke korang dah muak ngan entry tawen2 aku ni??? hahahaha...

P/S : Memang betol kot aku lambat jodoh sebab selalu jadi bridesmaid !!! Yeke?? Kalau yer pon... ade ku kesah???? ingat satu jer... JODOH AJAL & MAUT DI TANGAN ALLAH...

then... enough !!!!




16 comments:

  1. tahu takpa JODOH PERTEMUAN AJAL MAUT tuh sume JANJI ALLAH....so sebagai hambanya terus berDOA dan berusaha dan bertawakal......moga di pertemukan dengan yg sOleh...ekekekekke
    cun Laaa ampa nieh...jeles tau

    ReplyDelete
  2. yup.. cepat ke lambat... sme keje Tuhan... tapi nampak gaya mcm dah xlama shu... hehe :D

    ReplyDelete
  3. tu la kan bak kata orang dolu2....pengapit ni lambat sket naik pelamin....hehheheheh.... :P

    ReplyDelete
  4. hahhahah...sori selori igtkan komen tadi tak lepas2....hahhahaha....sori la words yang sama....jgn maraaaa aaaaa.....

    ReplyDelete
  5. ekekekkekeke

    boleh bukak kelas pengapit ni?
    ekekekekke

    ReplyDelete
  6. u, ckp2 org boleh didengar tapi jgn ambik port sgt. apa yg penting bukan people yg tentukan jodoh and ajal kita kan.

    so, chill sudaaa. yang penting we know better about ourselves than others kan.=)

    ReplyDelete
  7. Kak nIda : InsyaAllah..amin..

    cun ke?? hehe...

    ReplyDelete
  8. Tokida : awak dulu kot..hehe...

    ReplyDelete
  9. Kak Noris : Kadang2 x leh pakai cakap org lama2.. JODOH AJAL MAUT kan Ditangan ALLAH... :)

    ReplyDelete
  10. Si Tedi : yer la.. good idea..hehe...

    ReplyDelete
  11. Burdhani : sokong cakap awak 200% tau..:)

    ReplyDelete
  12. insyaAllah tak lama lagi tu shu.. :)

    ReplyDelete
  13. betoi2.. ahhaa.. aler sis syu ni tak lamer lagi ni.. huh huh ada bau nacik minyak ler.. ngeeee

    ReplyDelete
  14. Shu Shinju: Sume anggapan tu x betol! sume tu keje Tuhan....Pedulikan apa org ckp, janji hati kita happy....

    ReplyDelete
  15. BTOL2... jodoh ajal maut di tangan tuhan... xder kena mengena ngan jd pengapit ker x...
    yg best jd pengapit ni, kite glemer. dlm memana gambo pengantin ader gambo kite skali. hehehee...

    ReplyDelete
  16. ala tue semua kata2 orang tua2 ja..klu jadi pengapit kita lambat dapat jodoh...tapi soal jodoh maut semua tue kan..di tanganNYA..so dun worie k...yang penting nak kawen jangan lupa jemput akak.. hehhehe

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers