Thursday, July 15, 2010

Photogenic Contest

Pagi ni aku nak settlekan contest yg diTAG oleh Deena Awanis

Rasa cam x sampai hati plak kalau aku x join contest ni... sebab ape??? sebab yg TAG aku ni ibu ngandung.. kang kempunan sape nak jawab??? eh.. ade Deena kesah ke aku join ke x? tapi aku rasa x sedap hati kalau aku x lunaskan TAG Deena... hehehe.... Deena !!! tgk !! betapa sayangnye I kat U..hehehe....

Organizer of this contest is mia farrows ..

terms and condition:
1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gambar anda hendaklah gambar anda seorang ! jika anda bersama-sama yang lain saye REJECT, :p

3.gambar anda mestilah sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .., tidak kisah ia beredit atau tidak" yg penting 'umph~'nya
4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn maaf jika boyfiee anda mahu join,tunggu next contest yeah .. :)

5.mestilah menjadi follower saya 'mia farrow's'

6.sediakn entry khas untuk contest ini dan tag minimum 3org . [org2 yang d tag mesti mereka tahu .

7.sila letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda :)
anda boleh pilih yang mana satu

8. tarikh tutup contest ini ialah 15 JULAI 2010, bile dah tamat contest,pemenang nya hanya akan dipilih seramai 10 orang, jadi anda buatlah yang tercantik, terbaik, dan terhebat ^^
dan saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saya


ini adalah contoh gambar yg kononyer photogenic XD .. alahai~ xkot . ini hanya sekadar EXAMPLE ok . [letakkn pics ini skale dlm entry anda]anda explain ape yang menarik dlm picture anda dan part manakah yang anda paling suka dalam picture anda .. seperti contoh senyuman anda , mata yang hot atau apa-apa saja , make sure ia berkenaan dgn pics anda ok ?? :)


sesiapa yg telah mengikuti contest saye,silalah tinggalkn link dan nama anda d comment untuk entry ini ataupun d kotak di contest feedback XD



P2131256-1

Sekali lagi..aku pertaruhkan gambar ni.. kenapa aku suka gambar ni????....

sebelom tu..ayat2 aku ni agak riak yer.. kalau korang rasa nak termuntah... cepat2 cari apa yg patut...:p


1) Aku rasa mata aku tersangatlah chantek... siap pakai bulu mata palesu & lense lagi tau..

2) Gigi aku putih & teratur jer..hehe..aku pakai Sensodyne tau...& aku x pakai pon Braces..natural gitu..hahaha...

3) Hidung aku terpacak.. al-maklomla.. aku ni kan keturunan Arabian2 skit..hahaha....

Riak nak mam*** aku kan...hahaha.....

Nak TAG sape erk....

NeenaAnuar , Miss Titin & aRnida OtHmaN

Jangan lupa... tarikh tutup HARI INI... diulang...HARI NI 15 JULY 2010..

k... done !!! nak sambung keje jap.... daaa...

8 comments:

  1. aramakkk... cam contest yg penah kite masuk tapi tak menang tu jerk! hehehee... jadi perlukahh akak menjointkan diri adikku?

    ReplyDelete
  2. dear..akak tak dapat nak Join....lemah habes suda badan-badan nie...uhuhuhu...tgg mana nak balik jaa...tido di rumah...demam laa shUd
    sori yer DEAR....=[

    ReplyDelete
  3. thanks, shu..:) satg tin wat ye..arini ek due date die...kena cpt niii...

    tuu diaaa...hidung terpacak tuu... ahaks.

    ReplyDelete
  4. hahaha...gud luck...
    yun x fotogenik...xleh join lor...
    huhuhu

    ReplyDelete
  5. Thanks yer kawan2... anyway contest ni dah de pemenangnye...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers