Thursday, July 1, 2010

Contest Gambar Best by AsaDa

Dah 3 contest aku join bulan ni...hehehe..menang kalah x penting...Ape yg penting??? Kita mesti ENJOY.....

Meh tgk ape contest plak aku join kali ni....




Contest ni dianjurkan oleh AsadaRyutaro

Syarat-syarat adalah sangat mudah!!

Buat satu entry khas dengan tajuk Contest Gambar Best by AsaDa. UPLOAD GAMBAR TERBEST yang anda ada. tak kiralah gambar anda sorang atau ramai-ramai. takpun gambar orang kenduri kawen. asalkan bukan gambar lucah. yang pasti, gambar tu anda punya.. bukan cilok dari pakcik google atau orang lain.

Ceritakan kisah sebelum atau semasa atau selepas gambar tu di capture secara ringkas mengikut kreativiti anda. jangan panjang sangat sampai cecah lantai. karang merangkak asada nak baca..

Copy banner di atas. letakkan di dalam entry dan di side bar blog anda. pastikan ia di-link terus ke entry ini.

Anda boleh letak seberapa banyak gambar. tetapi hanya satu gambar daripada anda dipilih untuk dipertandingkan.

Dah siap buat semua syarat, letakkan link atau url entry anda tu di ruangan komen entry ini untuk asada terjah. selesai..

Nama peserta akan asada letak dan link kat tepi blog. so, sila bagi nama glamour anda.

TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 1 JULY 2010.. masuk je 2 july, tutup..

Penilaian pemenang adalah berdasarkan:

Gambar dan kisah di sebalik gambar yang TERBEST & MENARIK akan dikira sebagai pemenang.
Juri penghakiman adalah asada dan kawan-kawannya. hehe..

Hadiah Pemenang-pemenang :

Pemenang tempat pertama akan menerima set Kristal Egypt berbentuk Piramid dan hadiah misteri khas daripada AsaDa..


Pemenang tempat kedua juga akan menerima set Kristal Egypt berbentuk Piramid dan hadiah misteri khas daripada AsaDa..

Pemenang tempat ketiga akan menerima hadiah misteri daripada Asada. jika penyertaan adalah menggalakkan, Asada akan menambah bilangan pemenang mengikut kesesuaian.

Gambar yang aku rasa paling best ialah.....

trip to KL & Tasya's Bithday



PICT0105-1<

Gambar ni diambil di Nilai 3, masa ni kitaorang gi holiday... Ada diantara korang yang tau aku ni X SUKE SHOPPING.. so, aku gunakan masa aku menunggu mereka2 yg suka shopping tu dengan bergambo with my belove niece Tasya dlm kereta... Dia 2 x 5 ngan aku... makanya.. berposinglah kami sampai lebam..hehehe... yang bestnye.. Tasya x payah disuruh.. pandai dia berposing sendiri...moment ni yang aku rasa nak jer dikembalikan.. sweet sgt......

Ok, kepada tuan penganjur, inilah GAMBAR BEST yang shu pertaruhkan... hehehe....

16 comments:

  1. comel pic tu hehe unic all the best ye

    ReplyDelete
  2. comelnya.. cam amani adamaya lak.. hihi :P

    tQ sudi join.. asada pilih pic yg kedua ea..

    gud luck! (^^,)

    ReplyDelete
  3. WAH... CUMEI TOI BUDAK TU.. TAPI TUAN PIC POWN APER KURANG NYER.. LAWA2...WAH WAH.. DASYAT2 NIE .... GOOD LUCK SIS

    ReplyDelete
  4. gud luck dear...nampak kecerian shu nan anak buah shu tue..

    ReplyDelete
  5. CHOMEl laaa si budak tembam nie...geram kaknida tau......

    ha'ah btoi ckp asada mcm AMANi...ehehehhe

    MUSTI BERJAYA....

    ReplyDelete
  6. wow..comei2 gambo tuu...

    shu tak suka shopping ek..lebih suka dok dlm keta ek..

    ReplyDelete
  7. asada... cam amani adamaya.. skit kot.. tp, skrg rambut dia dah tukar..hehehe...

    anyway, thanks yer... wish me luck...hehehe...

    ReplyDelete
  8. lady XOXO>> xde lawa mana pon tuan pic ni.. lawa lagi lady XOXO..

    ReplyDelete
  9. kak yus pupple.. thanks yer... doakan kejayaan shu..ehehehehe...

    ReplyDelete
  10. kak nids...insyaAllah.. thanks yer... shu doakan tuk akak sekali..hehehe...

    ReplyDelete
  11. tin..a'aa..shu x suka shopping.... berbaloi2 kan...hehehe...

    ReplyDelete
  12. alolololo... memang best gambar nie.... loike untie loike niece! hehe..

    good luck dear! ;D

    ReplyDelete
  13. weh...x aciiiii.....sedapppp laksa tuh....tgok pun dah tau kesedapan nya...shu ni dengki la....

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers