Thursday, July 1, 2010

Contest Mata Menawan :).. menawan ke???

Contest lagi.... gila contest tol la aku ni.... lantak aaah.. ade ku kesah !!!! hehehe... Kali ni masuk bab mata plak.... korang tgk banner bawah ni.. cantik kan mata dia.. nak macam Heliza AF pon ade gak... comel mata dia... kalau la aku de mata cam dia kan best.... haipp!!! bersyukur apa yg ada cukup.. melampau Siti Shuhadah ni...huhuhu....


fatinfatihah_

syarat-syarat penyertaan :)

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com ~ DONE

2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole) ~ OKIESS

3. pastikan 1 gambar je taw.. ~ 1 JER K..

4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama
pun contest mata menawan kan) ~ SAH..NAMPAK..HEHE..

5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :) ~DONE

6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati. ~ SAYE NAK MAXIMUM..HEHE...
~ Kak NeeNA Anuar
~ Deena Awanis
~ Kak Yus
~ KakNida
~ Adik Wina @ LaDy XOXO
~ Miss Titin
~ Lissa @ Suria Amanda

7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010. ~ SEMPAT LAGI NI...

8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :) ~ OK..

hadiah pemenang mata menawan:
* akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)

*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.

referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)

HADIAH SANGAT MENARIK OK.... I LOIKEEE!!!!!!
&
tgk plak pic yg aku pilih tuk kali ni......


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
P2131256-1

amacam??? menawan x mata aku..wakakakaka... giler perasan tol minah ni... To NuR fAtIn FaTiHaH... inilah Mata yang saye pertaruhkan..hehehe....
Gud Luck to Me!!!!!!!!

P/S :Kawan2 yg kena TAG tu.. silalah join ini Contest yer.... Baek punyer !!!!!!


23 comments:

  1. woooo...MATA MENAWAN plak....adei..mana nak carik pic mata nie....ekekekekke

    ReplyDelete
  2. ya hampun....kena tag contest lagi ke??? adoi la...menawan ke mata akak nie masalahnya..heheheh nanti akak join k...gud luck shu...

    ReplyDelete
  3. wow..menawannye mata SHU tuu...

    aiyoo...camne nk cari mata menawan nii..kena pakai lense kaler ijau ke biru ke..hahaha...br nmpk lebih menawan..

    ReplyDelete
  4. WOWWWWWWW.. PEWITTT... TAKOT NI NAK JOIN.. MANER MENAWAN SIS... DAH LER RABUN..WAKAKAK.. OK OK.. WINA TRY.. MAKACIH2 TAG SAYER/... WALAMAK.. CUN AR SIS THAT PIC.. GOOD LUCK SIS... THE PIC MMG CANTEK.. TESERLAH UR EYES...

    ReplyDelete
  5. x pakai lens boleh ke join??tapi mata cam x menawan jer..=(

    ReplyDelete
  6. kak nida>>.. lom cuba lom tau...hehe..

    ReplyDelete
  7. kak yus...HARUS join... kalau x tuan rumah sentap..hehehe.. guna ayat akak jap..

    ReplyDelete
  8. Wina@lady xoxo>>... join la.. akak pon rabun dik.. belasah jer.. just for fun.. kalau menang..rezeki..hehehe..

    ReplyDelete
  9. deena>>... according to penganjur.. xpakai lens pon boleh.. join la deena..cantek ape mata deena...

    ReplyDelete
  10. dari mata jatuh ke hati..wakakaka

    ReplyDelete
  11. mata shu mmg lawa.. all the best ye shu..

    ReplyDelete
  12. cantek ke lady... hehehe.. bestnye..de org puji.. kembang bermangkuk2 dah ni ha.... hehehe....

    ReplyDelete
  13. Shu : Mmg menawannnnnnn....gud luck !!!

    ReplyDelete
  14. hohoho.. kene tag lagik! apa pun yg pasti mata shu akan lebih menawan dari mata akak sbb akak tak pakai contact lense & bulu mata pelesu! hehehe.. but seriously i loikke you eyes dear! bentuk mata yg cantik! good luck babeh! :D

    ReplyDelete
  15. ya adoi mate ko bukan main hah....terkesima aku jap...ngeee

    ReplyDelete
  16. aireen>>> hehehe... malu la....

    ReplyDelete
  17. Kak Neena>>> thnks yer..join la sekali contest ni yer..:-)

    ReplyDelete
  18. hanya peringatan..hati-hati pandang orang.. kang ramai yang berkenan.hehe

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers