Wednesday, February 9, 2011

Inner Neck

Salam all,

This is my 1st inner neck.. recomended by miss titin... mmg sgt selesa memakainya... & bila pakai inner neck ni leh menSTYLEkan lagi pemakaian shawl ni... suke !!! suke !!!


P2091957
dalam toilet pon menjadi....:D

Thanks tin kerana rekemenkan shu kat mana nak beli inner neck ni... saye beli on9... ada gak try cari kat luar... payah nak jumpa...


P2091961

amacam??? ok x?

P2091971
senyum sambil tutup mulut...ishh...cam pelik jer bagi saye yg suke senyum nampak gigi..hehehe....

Ohhh ya, kejap tadi saye baru jer shopping lagi sepasang inner neck..hehehehe....

Adakah saye sekarang kaki shopping???? Oh tidak!!!! masih dalam keaadaan terkawal...:)


15 comments:

  1. auwww....cntikla u....

    nmpk HOT gituuu....

    selesa kannn...

    ReplyDelete
  2. miyoko~ tQ tin.. selesa sgt..:) HOT & SPICY...boleh gitu????

    ReplyDelete
  3. kak purple & kak dee ~ TQ u ollsss....muaahhh...muahhh...

    kamu mendorong saye tuk shop online kali ke-3..hehehe..

    ReplyDelete
  4. shu pakai tudung pe pun cantik...akak sok kalau dh tak up to date bru hegeh2 nk terai...ehehe...(skali pandang muke shu senyum ni cam melisa saila la..)

    ReplyDelete
  5. kak ratu ~ melissa saila????? teng...teng..teng...hihihihi...

    btw, thanks akak... :)

    ReplyDelete
  6. woww!!!! *bulat2kan mata*

    saya nak pegi beli inner neck skang jugak!!!

    ReplyDelete
  7. akak sukee!! seriously shu nampak sweett gilerrrrrr! ;)

    ReplyDelete
  8. inner neck ni macam orang buat berenang je..

    ReplyDelete
  9. mrs chenta ~ cepat2... jgn berlengah lagi..hihi..

    ReplyDelete
  10. kak neena ~ kak..mcm sweet 17 tak? hehehe...

    ReplyDelete
  11. Tapak Kaki ~ kamu niiiii..... babab kang baru tau !!

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers