Tuesday, February 1, 2011

PMC with BFF

Salam petang...

Saye sangat mengantok skrg ni... sebab saye dah telan pil khayal selsema jap tadi.. x tahan sgt..sampai sakit hidung ni... berjangkit dari mama Qaseh la ni..huhu...

Ok, bukn itu yg saye nak cite sebenarnye... saye nak cite pasal semalam... Semalam Yang Hangat ....

Petang semalam tetiba saye rindu kat BFF saye Aishah & Afini.. dah lama x jumpa diorang.. Weekend baru ni dorang ada dtg melawat mak saye... baiknye korang.. ni yg sayang ketat2 ni..hehehe...bawa buah hati tangan lagi tau...

Saye saje la text diorang ajak keluar sembang2... luckly diorang pon ok, free aje.. proceed la... Afini yang balik keje kol 7mlm sanggup berhempas pulas nak join sebab rindu punya pasal...hehehe...Oleh kerana itu, saye gi ambik Afini & terus ke rumah Ecah... dari sana kami naik keta Aishah ke PMC...

Tapi, sebelum ke PMC, kami terlebih dulu dihidangkan dengan 1 menu yg supaaa doopaa delicious... spaghetti bolognese buatan kak Imah, kakak kepada Aishah... sedap wei... betambah2 tau....


P1311824

Ada lagi menu tau... kebetulan kak Imah baru balik dari sarawak... kami disajikan dengan Kek Lapis Sarawak yg sgt yummyyss...

P1311825


Ingat nak cancell je ke PMC.. sekali tong belom penuh lagi da... ade yg teringin nak makan Tapai Aiskrim la.. Lamp Chop la... so, tunggu lagi.. terus menuju ke PMC plak...hehehehe...

Sampai sana, cari port yg baeeekk punyer... Jom mengorder...

Dik.. akak nak Lamp Chop & Chicken Spring lah...air Rut Beer Float & Radix...

Kami makan secara berkongsi.. sebab tadi kat umah ecah, kami dah bedal spaghetti kan...tu pon jenuh nak habiskan...


P1311841

Lamp Chop...makan jer terus emmmbekkkk...hehehe...

P1311843
Chicken Spring... Sedap ni.. saye recommended korang menu ni...

P1311847
Rut Beer Float & Radix tu Afini yg batuk2.. xleh minum ais yer syg...

P1311845
sedap ni.. jemput makan semua...

P1311848
pastu ade yg tolong suapkan...hadoi.. dan2 kasih sayang kat pini melonjak2... fini..rindu kat kamu la....

Pas habis makan... jom gosip2 sambil taking2 the picture...:)

P1311830
aishah yg dah x lama lagi nak tukar status...opssss....

P1311832
Afini yg maintain comel...:)

P1311837
lots of ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

eh korang.. dah kol 11 lebih dah.. anak dara mana leh balik lewat2... jom..jom...

Dengan lenggang kankong perut penuh menuju ke parking keta.. & terus balik...

Ambik 1 gambar dalam keta....

P1311852


Gambaq tuan umah sorang jgn dilupakan..hehehehe...

P1311855

Tu saja tuk kali ni... Sekian..... Daaaaaa....


9 comments:

  1. tu dia depa...melepak sampai kemalam..syOknyaa.....

    tuhlaa kan skali skala bejmpak memang tak hengat dunia..ehehehehh

    shud, skaf mcm titin pakai erk??? chantiklaaa

    ReplyDelete
  2. sedapnya tengok ayam spring tue acu..huhuhu nagesh..nak..jugak..nak jugak...

    ReplyDelete
  3. Perghhhhhhhhhhhh sedapnya tu Shu

    ReplyDelete
  4. mcm nk terai gakla skaf ni shu..hehe..

    ReplyDelete
  5. byknya makanan.. sedap..

    kek lapis sarawak memang best.. saya pun pun suka..

    ReplyDelete
  6. adoii... winduuu laa sama PMC! shudd chomeyyy sangat ngan tudung camgitu! :)

    ReplyDelete
  7. kak nida ~ tul tu kak nida..terubat rindu...
    a'aa kak nida..scarft cam titin...cantik erk..hihi..TQ..

    kak Purple~ mmg sedap kak... seyes..balik penang nanti mesti kena cuba ni..

    azzey~ mmg sedap kak... mebeles !!!

    ratusiput~ try la kak... sure akak pakai lagi cantik...:)

    ReplyDelete
  8. Kak Deqna~ hahaha... menternak lemak di badan..ihihihi...

    bunga ~ mmg sedap la dear...

    kak neena ~ nanti turun penang, wajib singgah PMC sekali lg...

    Comey??? hihihi... TQ dear..:)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers