Monday, January 31, 2011

Kerja Berat Untuk 3 Bulan Akan Datang...

Salam & Hai semua...

Selamat hari Isnin tuk semua..camner hari ni? OK ke?? mesti ok kan... minggu ni keje x sampai 5 hari.. kan nak berCNY...:)

Cuti CNY nanti saye x kemana pon.. sebab mak saye baru lepas buat pembedahan Cataract @ Selaput Mata hari khamis lepas..so kena jaga dia la...mak xleh wat keje2 berat.. so, now keje2 rumah saye kena ambik alih... seperti memasak, membasuh, mengemas & juga menyidai..hihihihi...

Sebelum ni pon bukan saye x penah buat langsung keje2 tu... ade buat jugak.. tapi sekarang 100% saye kena uruskan.. sebab mak 24hrs kena rest..langsung x leh wat keje pape...berpantang untuk pembedahan mata ni lebih teruk dari berpantang pas bersalin tau... at least for 3 bulan...

Dan lagi setiap 2 jam, kena titik ubat dalam mata mak... cam arini saye keje, so saye dah peturun ilmu kat abah camner nak uruskan mak...hehehe... biar diorang berdua gado2 manja kat umah...hehehe... bukan apa.. mak ni dia suka komplain kalau abah wat keje.. biasa la kan... lelaki... kot mana pon ade yg x kena...hahaha... jgn marah yer kaum2 adam..ini fakta bukan auta...hehehe...


Tak sabar nak bercuti tau... mood keje dah kelaut...


7 comments:

  1. takpe..pahala besar syu...bila ade kesempatan camni kite kena grab...masa bersama mak tu plg berharga..

    ReplyDelete
  2. dulu masa kita sakit mak jaga kita..tiba giliran kita lah pulak kan..tumpang mereka masih ada..berbaktilah dik..

    ReplyDelete
  3. wahh PELUANG terhebat....
    shud jangan lepaskan peluang nuh...
    bukan apa tuh, SEKALIGUS praktik untuk kedepan nieh..eheheheh bg skiLL mantop lagik...

    ReplyDelete
  4. kena take over kerja2 yang selalu mak tolong buatkanlah yer.. takpe2 janji mak sihat sepenuhnya nnt kan..

    ReplyDelete
  5. semoga mak shu cpt sembuh sepenuhnya yer... :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah... dah selamat dah mak shu wat operation kann... semoga mak shu cepat sembuh yer.. and ambil peluang keemasan nie dear... be with her as much as you can! :)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers