Wednesday, January 5, 2011

Patah Suda !!!!!

Salam & Hai semua....

Ni nak cite pasal my anak sedara yg sulung ni... dalam sibuk bebudak masuk sekolah...dia sibuk bermalas-malasan berMC kat umah... mana taknye.. semalam ada insiden yg berlaku kat dia...shiannn....

Pergelangan tgn dia sudah patah akibat pelanggaran yg berlaku masa sesi PJ kat sekolah dia...ramai yg jatuh..tp, yg cedera dia & sorang kawannye.. elok la...anak sedara saye patah pergelangan tgn kanan..kawan dia patah pergelangan tangan kiri...

Bawa gi spital...doctor mengesahkan confirm patah...alahai..siannye....

Camner leh jadi camtu.. according cerita my anak sedara.. cikgu dia soh diorang berlari undur.. nak warm up katanye... yang saye heran..nape x berlari kat padang.. tapi berlari atas simen batu...kalau kat padang, saye rasa mungkin x patah tgn nak sedara saye... ermmm..mushkil kan.. tp, benda dah nak jadi... ape leh wat....

Abang saye..merangkap baba anak sedara saye dah berjumpa ngan guru besar..sib baik diorang dah mintak maaf... sempat lagi guru besar tu tanya abang saye.. nak saman sekolah tak selepas apa yg berlaku ni??? tp, abang saye pikir...benda dah nak jadi.. cuma pas ni kena more alert atas keselamatan pelajar diorang.... hahaha... mesti guru besar tu dah kecut perut kan... hehehe....

Now, kamu diberi MC 2 minggu...restlah kat umah sepuas2nye yer...

Semalam saye sempat gi melawat dia...


Dok tido...sakit katanye....alahai..kesian... patah kat pergelangan tgn..tp, simen sampai ke bahu... hihi...

adoi.....sakit tu....

pas da makan pain killer... menyeret jer bangun cari makan... anak sedara saye ni kuat makan tau.... haaa..sempat senyum lg tu... kira ok la kan..hahaha....



Apa2 pon... Get well soon yer sayang...makan ubat...kamu tu nak ambik PMR tahun ni.. so, cepat2 sembuh k...

Actually anak sedara saye ni kidal orangnye.. rasa cam xde masalah kalau dia nak pi sekolah... leh menulis lagi tu..hehehehe..:p



Note : sorry pic kurang memuaskan... pakai henpon ayam brand jer...:p




4 comments:

  1. Haha, Pillow case helo kitty....

    anyway smoga dia cpt smbh....

    ReplyDelete
  2. Faiz ~ hahaha... dia tumpang tido bilik adik perempuan dia la...hihi...

    anyway thanks yer dear..:)

    ReplyDelete
  3. alololo..cianny dia....

    camne bole berlanggar tuu....

    rajin2 mkn ubat...semoga cpt sembuh ye...shu la kana jg niii..hehe

    ReplyDelete
  4. kesian tul dia...org start sekolah awak sekolah la kat rumah yer..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers