Monday, January 17, 2011

Nasib Si Penunggang Motosikal

Lokasi : Traffic Light Jalan Penang
Masa: Tak ingat, tapi lunch Hour

Benci ngan 1 kete Myvi Hijau, pemandu seorang perempuan India...lampu traffic light merah.. berhenti sebelah kete dia... dengan kelam kabutnye si pemandu myvi bodoh ni.. lock keta dia...

hurmmm... ape ko ingat aku nak rompak ko ke? muka suci ni, berbaju kurung, bertudung litup, berEye shadow bagai, berlipstic & berblusher... rasa macam nak PANGGGGG jer perempuan tu....

Aku tau la hang nak jaga keselamatan... tapi, ushar2 la skit... bodosssss !!!!

Ni la nasib si gadis ayu penunggang motosikal... huhuhuhu...

Note: Cek naik keta..cek x penah lupa orang yg nek moto tau... cek jaga depa lagi ada la...huhuhuuhuhu...

cheq naik moto ni la hari2 pi kerja...:)



7 comments:

  1. bapak besar motor tu..shu bawak ke? mcm x caya jer..

    ReplyDelete
  2. ler..apsal masa mula2 naik keta xmoh lock..apa raa...

    ReplyDelete
  3. dasyat moto cek tue.. pinjam boleh.. ahahhaa..

    ReplyDelete
  4. fuhyooooo merempit ngan MOTO BESAQ...awat shud tak ketOk bg tingkapp...buat tangan APA DAAA!!!!
    HAHAHAHAHHAHAH

    ReplyDelete
  5. hai shu shinju...sempoi motot kamu....
    vrommmmmmmm

    ReplyDelete
  6. aku penah mengidam moto mcm tu dulu. Nak feel mcm Awie..... pastu sepupu aku beli moto mcm tu. aku tumpang pose n bergambar je. hahaha

    ReplyDelete
  7. fuyoooo...moto tuuu....tak berkelip mata....

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers