Tuesday, January 18, 2011

Random Story...

Salam & Hai semua !!!

1st nak gelak dulu...hahahahahahahahahahahaha.... berbalik pada entry saye sebelum ni... kisah Nasib Si Penunggang Motosikal... ade yg tak percaya saye naik moto besar tu !!! tapi, mmg betol korang... betol saye x penah lagi nak moto besar tu...hehehehe...acah2 jer ngan korang... saya nak kriss saje... yg naik moto besar tu ni ha...

60728_155944847763083_100000427065465_393038_6040487_n

my bro..abg faizal.. abang saye yg sulung.. kaki moto besar dia ni..

so far saye penah membonceng sajer.. menunggang moto besar tu.. belom mampu lagi.. kaki tak sampai nak tekan brek...:P

promote abang sikit...hehehe...

Copy of rider3

untitled
dah sudah... kalau bujang lagi promote xpe gak.. ni dah anak 3.. diulangi dah anak 3...hehehe...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dah lama saye x bercerita pasal my niece kan.. si Qaseh Hurin Intisyar tu... now qaseh dah 9 bulan... kejap jer kan masa berlalu...

semalam saye ade gi tengok dia... bawa something tuk dia...

Last year punya raya, saye de beli kain sari wat baju kurung, kain sari kan 6 meter.. so, lebihan tu saye soh tailor wat baju kurung tuk Qaseh.. nak tengok??? hehehe.. xnak tengok pon, nak jugak kasik tengok.. x kira...

PA100745

ni yang saye....

PC261557
ni yang Qaseh punya.. tapi si tailor tu orang soh wat baju kurung.. bukan baju kedah... terpendek suda...tapi comel kan Qaseh pakai...:-)


PC261583

comel tak Qaseh bertudung???

PC261579
nak senyum ke taknak??


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Last, saje nak tempek gambar saye ngan Qaseh masa malam new year bebaru ni...


PC311596

Ade orang cakap saye nampak kurus pic di bawah ni....

PC311593
whatever!!!!


Ok, chow semua.....

P1081636
peace no war !!!!

9 comments:

  1. Bestnya klu dpt bwk sendiri Motor Besor tu ye..:)

    ReplyDelete
  2. Shu, comeinye Qaseh tuu...geram..nk cubit2 pipi...

    gambo last sekali tu, shu bole masukkan utk contest gambo plg comell...mmg comel laaa....

    ReplyDelete
  3. kak azzey ~ teringin gak..tapi takooottt...

    Miyoko ~ qaseh dah besar & dah nak pandai jalan dah tau...hihihi...

    eh..yeke..hihihi... boleh masuk contest yg wina tag tu...

    comel la sgt...besa2 jer dear..:)

    ReplyDelete
  4. akak suka yg SHUD BERBAJU PINK tuh..serius muka KELIHATAN segar dan CUN MELECUN....

    nampak FRESSHH...RASA SHUD nie PINK ngan diri memang masyuklaaa.....

    ReplyDelete
  5. kak nida ni ada2 ja tau.. malu ai..hehehehe....

    ape2 pon bersyukur dengan kurnianNYA...

    ReplyDelete
  6. qaseh sedondon ngan mak su....amboii comel nya qaseh....pink pink tetap ada

    ReplyDelete
  7. wow.. best nyer ade abg yg suke motor besar... akak suke ade abg tapi tak de abg.. akak suke motor besar... pun tak de motor besar... hhehehe...

    btw... untie achu & qaseh sama2 gorjessss... sweett giler ngan berbajju pinky tuu.... ha'ah lah shu.. toi la nampak shu kurus sikit.. :)

    ReplyDelete
  8. cantik la baju tu...kalau dapat baby girl comel mcm kaseh best kan..leh sedondon time buat baju..mcm along dan dania..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers