Thursday, January 6, 2011

Best Friends Forever GiveAway..

Salam & hai semua.....

Giveaway lagi....hihihi.... kali ni nak join giveaway datangnya dari Rose Zanieza Danny

Best Friends Forever GiveAway..

syarat-syarat penyertaan :

- cam biasalah, harus follow tuan punya blog dulu.
- copy banner n letakkan di dlm entry n side bar.
- cari gambar korang bersama dengan kawan baik korang dan edit cantik-cantik.
- pas dah edit, korang masukkan dalam entry dah tuliskan sikit simple story tentang kawan baik korang dan sweet memory bersama..
- dah siap korang tag kan atau ajak seberapa ramai yang boleh untuk join GA ni..

hadiahnya :

- hadiah utama untuk seorang pemenang
- hadiah untk seorang referral terbanyak

Tarikh tutup :

31 Jan 2011 tepat kul 12.00am


DSC_5582

Tadaaa....ni la kawan2 baik saye...dari kiri miss titin, saye, wina & kak nida ... kami semua The Penang Blogger's...:)


kami semua adalah blogger2 yg tegar..hihihi... saye kenal titin & wina dari blog..pastu bila dah kenal2..jumpa2... kami semua jadi mesra... bila de plan ape2 we olls hanging together...sampai la sekarang...kan korang kan !!!!

actually, kak nida saye kenal dari sekolah menengah lagi..tp, time tu xde la rapat sgt.... al-maklumla..kak nida time tu senior saye..pengawas plak tu..pas sekolah baru nak meramas mesra....sampai la sekarang...:)

Sape kata berbloggin ni xde faedah???? bagus tau..dapat mengeratkan silaturrahin & boleh dapat banyak kawan...

Setakat ni.. hubungan kami alhamdulillah...cam adik beradik...suke sgt....kalau ade ape2..kitaorang just roger2...

korang.... ketahuilah oleh korang2...saye saaaaaayang bangat ngan korang tau...moga ukhwah kite berkekalan selama2nya....amin....:)

So, saye nak TAG giveaway ni tuk kamu bertiga... Titin, Kak Nida & Wina... pastu nak TAG jugak Kak Neenaanuar, Jue, Kak Pepel, Kak Ina Kakikusukaberjalan & kak Mimy Hamid... ramai kan... yang ni pon saye sayang tau....

Dan, pada yg lain nak join jugak..jom2..jgn segan2 k....:-)


10 comments:

  1. Shu...sayang kamu jugakkk.....:)

    hopefully, our friendship will never end....best sggh kawan ngan korang sume....

    muahhhhh...peluk rapat2...

    ReplyDelete
  2. bestkan ada kawan baik dan memahami diri kita seadanya...

    moga persahabatan antara u ollsss terus kukuh selamanya

    ReplyDelete
  3. chup........sukalaa pic nie sebab nampak saya SLIMMM...hihihih

    pandai yg ngambik gambaq tuh....10bintg untuk dia...

    OMG....LOVE U bebeh.....sapa sangka, dunia bloq blew mencipta UKHWAH yg lebih erat....waLLLah

    ReplyDelete
  4. Aramakk.. sudah kene TAG ler.. hehehee.. OK... nanti insyallah akak joint yer... ;)

    Akak pun sayangg sama kamoo & kawan2 baik kamo disana dear.. semoga hubungan persahabatan kite yg ikhlas nie akan terus berkekalan & diberkati selama-lamanyer.. muahh.. muaahhhhhsss!!!

    ReplyDelete
  5. Salam Shu.. seronokkan bila ada ramai bff ni.. lg best bila saling memahami dan sekepala...hihihi.. rose doakan smoga persahabatan yg trjalin akan brkekalan..sampai bila2.. for both of us too dear, even Shu d penang, Rose d KL... tp darah anak mami tetap mengalir di dalam badan.. wahhh..!! bak kata org, tengok idung cukup..kekeke.. shu tgu rose balik penang, leh rasa lepak skali ngan geng2 shu..hihihi.

    anyway, thanks dear sudi join... gud luck yer.. :)

    ReplyDelete
  6. eh nama akak pun ada la...tenkiu dalink..i lap u too...semoga persahabatan kita akan kekal sehingga ke akhir hayat...amin..

    ReplyDelete
  7. YA ALLAH,,, saya ni mmg lambet la.. baru perasan ada tag nie... ahaha

    kak shu thanks also for being a GOOD SISTER and BFF to me,, ,insyaallah harap2 ALLAH rahmati persahabatan KITA SELAMANYA..

    FROM THE BOTTOM MY HEART ... I LOVE U SIS... THANKS SO MUCH FOR ALL

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers