Tuesday, June 15, 2010

anda PHOTOGENIC ??

Hari tu dah join 1 contest senyum... result lom keluar lagi....now, nak join fotogenic plak...hehehe... KakNida yang rekemenkan....

meh kita tgk syarat2nya.....

terms and condition:

1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gambar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!

3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P

4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)

5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY

6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]

7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)

8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p

&

gambar yg telah dipilih untuk kali ni..fuhh kanan... fuhh kiri..fuhh atas.. fuhh bawah..

jeng...jeng.......

v
v
v
v
v
v
\
\
\
\
*
*
*
*
*
P1310267

pic ni diambik masa aku boring2 kat opis.. gedik punya gedik punya gedik.. maka terhasillah pic yg secantik ni... cantek ke???? haha.. of coz cantek.. sape lagi nak puji kalau bukan diri sendiri... kejadian Allah yg Maha Bijaksana.... syukurlah atas nikmat yg diberi... tp, x berapa bersyukur kot pic ni.. sebabnye..mata tu dah ditransform..hehehe....mata jer..yg len ori maa... no BOTOX2 k... hehehe... korang suke x???? suke x???? & part mana yg aku paling suka pic ni of coz la tang "SENYUMAN YANG LEBAR TU"..hehehe...

Pada yang kene TAG tu..sila lah join k... tapi tiada paksaan... tapi aku rasa lebih baik korang join contest ni...sure meriah gitu...

P/S: kejayaan aku..kejayaan korang jugak.. so, undilah aku....hahaha...
(adeke sistem undi mengundi ni???)


18 comments:

  1. eh serious cantik pic ni :) kita kalau snap pic sendri harus tah pape jadinya.

    tapi kalau org snap kan pun mcm la lawa sgt pun *nanges*

    ReplyDelete
  2. fuh! memang chantik & fotogenik... confirm akak tak der harapan nak menang nie! hehehehe...

    but seriously akak suke sangat with your smile dear... verryy lebarr senyuman mu itu!

    Anyway... Good luck yer! :D

    ReplyDelete
  3. ini boleh menang tuk contest senyuman paling menawan nih...hihi..

    ReplyDelete
  4. KONFORM MENANG...lawa seyhhhh
    memang FHOTOGENIkkkksss

    ReplyDelete
  5. afundi shuhadah: taip SHU POTOJENIK dan hantar ke 32000.. 50sen/SMS

    ReplyDelete
  6. pewwwwwiitttttttttttttttt....awek mana nie..someynya....nak ngorat bleh?? cun nya shu..nie yang akak takut nak masuk contest nie..hahahaahha...ikhlas shu..sangat2 cantik...biru mata hitamku hoke.. :)

    ReplyDelete
  7. ADIA,
    yeke?? hehe..malunya shu... ala ni pon bantai je..

    ReplyDelete
  8. KAK NEENA,
    ala, akak ni.. xde harapan pe plak.. akak kan lagi shantek pada shu...ada harapan lagi tu.. hehe..

    ReplyDelete
  9. KAK NIDA,
    kalau masin mulut akak alhamdulillah..hehe...

    ReplyDelete
  10. NURUL NADIA,
    contest senyuman paling menawan masuk gak.. tp, x dpt result lagi.. ala.. just for fun jer.. klu mng tu bonus..hehe...

    masalahnye menawan ke senyumann saye?????? hehehe..

    ReplyDelete
  11. TAPAK KAKI,
    amboi dia.. nak afundi lagi.. kalau tuan penganjur buka sistem sms jgn lupa undi shu yer... "CHANTEK PUNYER...." tagline shu..hehehe..

    ReplyDelete
  12. KAK YUS,
    la..jgn takut.. mari kita bersaing secara sihat.. hehe.. nyway chantek ke pic tu... hahaha..ayat x boleh blah..kan..kan..

    ReplyDelete
  13. THE HETZEL,
    mata saye gojes ke??? hehehe... TQ...

    ReplyDelete
  14. nak afundi senang je tapi bila dapat hadiah nanti kena kongsi ar.haha

    ReplyDelete
  15. comel.cntik.sweet...

    confirm bole menang niii......

    mata kaler biru tuuu..ahaks..

    ReplyDelete
  16. Siti: nice contact lens....i love the colour...hu3..

    ReplyDelete
  17. weewittt!!!kemain posing ekkk...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers