Thursday, June 3, 2010

BEST GILER !!!!!!

Assalamualaikum....

Minggu ni aku cam slow sikit..al-maklom la.. baru baik demam... setelah 4hari 4 malam bertarung ngan demam panas mencecah 39 darjah celcius... fuhh...azab beb.. nak wat apa pon semua x kena..tido x kena..duduk x kena..berdiri x kena... ditambah pula ngan flu, batuk, sakit tekak.. pakej la senang cite kan... adakah berat badan aku turun semenjak aku demam ni??? entah la... tp, rasa cam x lalu makan jer untill now.. turun kot skit..kan!! kan!!..hehe...

Sekarang, ALHAMDULILLAH.. dah kebah demam aku.. cuma batuk & flu ni cam lambat sikit nak lega... ubat aku dah tinggal...hahaha.. camna nak baik wahai Siti Shuhadah... kalau x makan ubat.. lantak lah..janji antibiotik aku da abiskan.. aku ni plak jenis yg susah nak telan ubat..opppss...!!! hehehe....

Pas baik je pada demam... start keje.. ade la HAMBA ALLAH ni dok wat pedajai kat aku... tau aku ni baru baik demam... dok bagi aku stress.. bagi aku tension.. bukannye nak ringankan kerja aku... nak beratkan lagi plak.. adeke patut??? mmg angin giler aku time tu.. sib baik ade KAKAK-KAKAK KESAYANGAN AKU dok bagi semangat... alhamdulillah... dah ok skit skrg.... THANKS KAKAK-KAKAKKU... I LOVE U OLSS SO MUCH...MUAAAHH..MUAAAHH..MUAAAHH....

Apa2 pon cite sedih disusuli dengan cerita gembira.. tol x? pas settle semua.. nak updates blog.. tengok2... aku juara giveaway dari KakEynda..hehehe... excited giler bila aku baca komen Kak Neena.. rezeki aku dapat pink music box tu... aku plan nak bagi kat anak sedara aku Natasya.. "Sya...maksu rasa cam TERBEKENAN plak ngan music box tu.. kalau x jadi bagi kat sya ok x?...hehehe"..
Aishh....mana boleh.. dah janji kan nak kasi... sian Tasya...hehehe...

Tapi, sebelom tu aku dah menang da 1 contest ni... hadiah pon dah dipos tuk aku..& aku dah terima...

P5311940

Contest nyanyi tanpa suara...hahaha... x sangka tol... thanks to Mr.Tapak Kaki for the Choki Choki & Premier Tissue... terharu sgt...hehehe...ingtkan main2 jer...hahaha...
memandangkan time tu aku tengah demam... so....

P5311944

budak masham 2 orang ni yang habiskan semua choki choki tu...hahaha...

P/S: xsabarnye nak tunggu music box from kak Eynda tu sampai...hehehehe....

13 comments:

  1. bestnya...shud pun menang KONTES ni..
    kakneena pun menang jugakkk
    wah LUCK 4 u Olsss...

    TAHNIAH...TAHNIAH....

    ReplyDelete
  2. wah.. CHOKI CHOKI,.. nanak sis.. ahahha.. pos pos kat wina.. ahhaha.. tahniah daling

    ReplyDelete
  3. CONGRATSS SHU!!

    memang shu bertuah lah! hehehe...

    ReplyDelete
  4. ha see...kesedihan di balas kegembiraan...alhamdullilah cam nie la adik akak..kembali ceria...abaikan manusia2 yang xpenah senang dengan kesenangan orang lain..dari kita sakitkan kepala pikir pasal diorang..baik kita enjoy...ok..shu dah menang 2 hadiah..nanti akak balik kampung leh le belanja.. :P

    ReplyDelete
  5. hahaha..ketawa je. ~speechless

    ReplyDelete
  6. waaa choki2 tu makan ngan chocolate sedap tuh..
    :D

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..rezeki shu & kak Neena... nanti kak needa plak..kan..kan..

    ReplyDelete
  8. wina,
    suka choki choki ke.. nanti kita jumpa akak blanja wina choki choki..nak x?

    ReplyDelete
  9. kak yus,
    syukur kak..biasala.. hero/heroin kan kalah dulu..hehehe...

    nanti akak balik kampung kita jumpa tau.. dah la aritu kat pdg besar x dapat jumpa... frust giler...huhuhu..

    ReplyDelete
  10. kak neena,
    thanks akak... arini hari bertuah shu.,.. esok lusa akak lak.. comform lah...

    ReplyDelete
  11. tapak kaki,
    ketawalah... jgn sampai x berhenti ketawa tu sudah lah... nyway thanks again...;)

    ReplyDelete
  12. lady,
    a'aa.. sedapkan.. tp, time tu shu x dpt makan.. sbb demam... huhuhuhu...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers