Friday, June 4, 2010

BLUE VAN GIVEAWAY

Lepas je menang Giveaway dari Eynda Diary.. semangat aku berkobar2 nak join giveaway or Contest...hahahaha...

Kali ni.. nak join giveaway dari My Blue Retro Van..@eida~ejai .. saye suka blogNYE sbb very the comel gitu...hehehe....



BLOGcontest

syarat2nye...

1. jadi follower blog nie
2. buat simple entry pasal giveaway ni tajuk : BLUE VAN GIVEAWAY
3. upload banner kat entry & sidebar & link kan kat entry ni
4. tulis komen "SAYA DAH JOIN", tinggalkan link dan email untuk memudahkan pemberian giveaway tu ..

Ni last minit join tau sebab tarikh tutupnye 05th June 2010... sempat gi kawan2 kalau nak join...hehe... masih ade kurang 7jam lagi....

3 comments:

  1. Time kaseh sudi join Blue Van Giveaway ya..

    Good luck =)

    ReplyDelete
  2. dulu i luv blue..tapi semenjak dua menjak nie dah jadi i luv purple dah..heheheh...gud luck dear..

    ReplyDelete
  3. yang ni dapat hadiah apa lak..?

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers