Tuesday, November 9, 2010

Saye Dapat Hadiah....Yahooooo... :-)

Korang ingat lagi x dulu saye de join 1 contest.... Eynda Nak Bagi Hadiah ....

Haaaa.... now, Saye da terima hadiah tu....hihi...

Lambat skit dapat hadiah ni.. sebab kak eynda time tu bz pindah umah... hihi... xpe kak eynda... shu ok jer....:)

"Kak Eynda... Tima kasih byk2 yer... shu terharu & suka sgt2... "

Pagi tadi, abg skynet call cari umah x jumpa... abg skynet tu siap gtau saye bungkusan saye ni besar sgt... (ala..mcm la saye ni xtau..)..noty tau abg skynet tu... hihi... pastu saye call abah soh tunggu tepi jalan...pastu dia leh kata kat abah saye... saye happy sgt dapat bungkusan tu..mcm la dia kenal saye sgt2...hihihi...ape2 jer la abg skynet..janji bungkusan saye sampai ngan selamat & xde rosak2....Tima kasih abg skynet... (balik..saye tanya abah..hensem ke abg skynet tu...abah cakap hensem & macho gitu...hihihi.. motif????)

Jom... x sabar nak buka bungkusan ni...


PB080912

Tada....cute & comel... i loikeeee !!!!

PB080915

Ha... meh tgk video plak k....




Sekali lagi..thanks kak Eynda... shu suka sgt2.. hihihi... boley la shu anggap hadiah ni sebagai hadiah birthday shu yg x lama lagi ni..hihihi...:-)


Note from Shu Shinju : Aritu saye de cakap nak kasi Musical Box ni kat Tasya.. tp, skrg dah terbekenan plak...camner ni...hihihihihihi...



19 comments:

  1. Legaaa dah dapat & tak rosak dlm perjalanan....malu le baru boleh pos setelah sekian lama....bz sangat dgn hal pindah rumah...tapi sekarang tak risau dah coz janji dah tertunai hehe...simpan elok2 tau...kira hadiah besday la jugak ye hehehehe....

    ReplyDelete
  2. cute jerk hadiah tuu... abis laa kene berebut ngan tasya lepas nie! hehehe...

    ReplyDelete
  3. cute la.. cantek.. pinky2.. ahahahah alamak dah berkenan camner tu.. tasha camner.. jeng2

    ReplyDelete
  4. cute giler hadiah tu..pinky2 lagi...tahniah shu...

    ReplyDelete
  5. Shu Shinju: mmg best dpt hadiah kannn.....

    ReplyDelete
  6. wah chantik....betuah badan btoi kamu shud...jaga elOK-elok yea......kenangan BLOGING...heheheh

    ReplyDelete
  7. hehhehehe habis la..tasya tengok jerk la.. :P

    ReplyDelete
  8. wahh adiah besaq..suka2...leh ek dptt adiah cmtu klau join contest ni..

    mulai esok incik haidi yg macho ala2 abg skynet tu akan mula join contest!!bagi la contest pe pn ttp nekad nak join.

    contest kebaya akan ku pkai bju kebaya,

    contest posing ayu akan ku posing seayu mungkin,

    contest posing mulut muncung2, haidi ni akan juih bibir ni semuncung mungkin!

    contest candid akan ku buat2 mcm candid padahal xcandid pn.

    janji dpt adiah!!

    ReplyDelete
  9. kak eynda ~ xpe kak..shu paham..:) mesti simpan elok2 punye..:)

    ReplyDelete
  10. kak neena ~ tasya lom tau lg adiah ni da sampai..jenoh la nanti..hehe...:)

    ReplyDelete
  11. suria amanda ~ thanks lissa..:) pinky2 you..:)

    ReplyDelete
  12. kak nids ~ mesti jaga elok2 punya...:)

    ReplyDelete
  13. kak purple ~ hahaha..diam2 erk...;p

    ReplyDelete
  14. haidi ~ hahaha...kamu ni lawak la..bikin saye ketawa pecah perot...hihihi...

    ReplyDelete
  15. deena ~ hahaha..nak erk..

    shu pon dok berebut ngan Tasya...hahahaha... camner tu...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers