Friday, November 5, 2010

Terasa Nak Hupdates Blog Di Saat Semua Sedang Enak Dibuai Mimpi....:-)

Salam & hai semua....

Now dah 12:58 a.m. tapi mata ni x ngantuk lg... arini lambat skit online.... bergayut ngan mr.Akihiro dekat2 2jam..hihi...berbekalkan air milo panas secawan & jeruk buah yg saye beli siang tadi kat pasar chowrasta...terasa nak hupdates blog... tp, xde bahan plak... lantak lah... merepek sorang2 pon ok gak kan...hihihi..

Oh ya... 13nov ni kitaorang blogger penang ade perjumpaan merangkap berjimbaan bersempena dengan b'day si budak comel tu... saper erk??? hihihi....

Antara yg hadir semua bawa pasangan masing2.... diorang suruh saye bawa mr.akihiro... tp, korang tau jer lah...mr akihiro tu tersangat malu2 kucing....cam susah jer nak bawa dia....

Bebaru ni saye dah suruh mr.akihiro ambik cuti on that day...tp, saye x cakap kat dia pon yg saye nak ajak dia sama2 berjimba ngan geng2 kitaorang...takut dia xnak...pastu... kak nida ade ingatkan saye...lebih baik gtau...kang x pasal2 merajuk plak si akihiro tu.... ermmm..tul jugak tu... eeee..susah tol kalau yg jenis pemalu sgt ni....aduhai......

So, tadi..alang2 dia da call saye..baik saye terus terang jer.... u know what ape jawapan dia.....????? OK,NO PROBLEM.....saye yg tgh minum time tu tersedak ok....mengapa dengan mudahnye dia setuju???... adakah malu dalam diri dia dah lenyap???.. hahahahaha.... cam x caye pon ade.... tp, dlm hati seronok yg amat2.... 1st time saye nak tonjolkan dia kepada kawan2 saye nanti..hihihihi...

So, now saye da x risau pasal dia.... lega sgt... tapikan korang... sejak kami berselisih paham baru2 ni... Mr.Akihiro totally byk berubah tau...berubah ke arah yg lebih baik... bersyukur sgt2....TU YG WAT I SAAAAYANG BANGAT SAMA KAMU...hihihihihi.... kdg2 baik jugak kalau berperang besar2 cam tu kan...boleh mematangkan sesorang itu...:-)

Ok..dah..korang mesti dah senak perut baca entry saye ni...dah..dah..habis da pon..hihihihi...

Mata still lom ngantok..layan TV jap lah... Da..da... korang... sweet dreams k....luv all of u....:-)




12 comments:

  1. wahh BAGUIHlaaa tuh..dia suka kata ON KO PROBLEM.......betuah kamu...mesti ada suprised kan...hihihi

    ReplyDelete
  2. kak nids ~ suprise?? x de kot..hihihi...

    ReplyDelete
  3. Tokida ~ syok giler....hihi... kamu join sekali right?

    ReplyDelete
  4. shu, good to hear this...nsb baik dia ok je...hehehe...bolela kite berjimba beramai2 nnti...

    en tokida tu confirm ikut..die tak kasi tunang dia kua sorg2...hehehe...die kena ikut sekalilaaa..

    ReplyDelete
  5. miyoko ~ yer la tin..sonok sgt bila dia say YES... nanti leh la kite berjimba yer.... bestnye...& x sabarnye....

    ReplyDelete
  6. wah.. itu yg syok bila lepas gaduh ni.. semuanya akan ok, ok & ok.. Selamat berjimbalah yer..

    ReplyDelete
  7. Hanis ~ best kan... harap RASA itu berpanjangan selamanya..insyaAllah...:)

    jom la join kitaorang berjimba 13nov ni...hehehe...

    ReplyDelete
  8. camtula kena give & take....ala gado2 tu besela baru ceria hidup..ada ker couple tak gado hehe

    ReplyDelete
  9. jeng.. jengg.. jenggg... naper tetiba dia rasa special nak kuar ngan shu pada 13hb tu? bagus2... at least ade kebaikan dan hikmah disebalik apa yg terjadi kann..

    memang gaduh tu perlu dlm perhubungan supaya kite lebih memahami dan menerima segala buruk baik tentang pasangan kite.. as long as masing2 leh handle situation not to be worse.. then should be ok! and setuju gak ngan pendapat Nida.. better berterus terang.. if not boleh jadik lagi issue besar later on kalau tak diberitahu awal.. :)

    apa pun... enjoy your gathering on 13 nov nanti yerr!! :D

    ReplyDelete
  10. posh ~ ish..mana de..semua couple mesti ade gado2 punya.. kalau x penah gado mmg suci sgt la couple tu...hihihi...

    ReplyDelete
  11. kak neena ~ 13nov tu de special skit..tu yg dia leh nak ikot... hihi..

    yer la kak..sokong sgt ngan pendapat akak tu..nak jadi cam couple neenaanuar...hihihi..sweet jer..:)

    sib baik shu terus terang kan..kalau x...hihihi...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers