Thursday, November 25, 2010

Last Day With kak Neena & Abg Nuar @ HR Hotel

Masa kak neena kat Penang aritu.. next daynye..kitaorang gi terjah bilik diorang..hahaha....

Nak tau ape kitaorang wat kat bilik kak neena?? meh sini nak sharing2...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
kitaorang pakat berkelah sambil hirup udara yg segar kat balcony bilik kak Neena...
Kak Nida bawa mai buah pelam & Garam Belacan(kuah rojak la)....hihihi...
Jom layan pic2 dibawah....

some of pic saye cilok dari FB kak Nida & Titin..tq sis...
Time ni kitaorang baru sampai..

154305_169586406404839_100000604416147_471246_2576762_n
hubby kak nida cakap.. kitaorang macam nak gi melawat org sakit kat spital jer..hihihi...

76959_169586669738146_100000604416147_471257_7989573_n
kak neena yg tolong kupaih....:)

untitled
sedap ooo menyicah ni... yg x suka menyicah dah jadi suka..seyes sedap...nyumm..nyum...

ohh... ade lagi menu yg kak nida bawak....


Tara...

76497_1608809093586_1036967180_1629316_2091626_n
Laksa...my favourite...:) & nampak x ujung tu ade samosa... haa.. tu cik titin bawak...ada pulut udang gak.. tp, da abis da....hihihihi...:) sedaaaaaappp....

Sedang asyik melepak kat balcony..tetiba hujan turun ngan lebatnye...kitaorang ubah semua masuk dalam..& lepas tu..org yg sambung menyicah is Mr.Op & Gjal.. suker sungguh depa ni menyicah no...hihihihi....

Lepak jap sembang2... it's time to say bye-bye... huhu...sedey2..

PB140987
last pic kitaorang ngan kak neena...

Seyes..mmg sedey.. pulak tu bila masuk keta kak nida.. ade plak lagu sedey uji rashid & hail amir..huhu..lagi la sedey... tp, xpe... Ade masa & kesempatan.. kite jumpa lagi yer kak neena.... miss u so much...

Berakhir sudah kisah pertemuan kami & my birthday celebration....

Tunggu cite tahun depan plak yer.. Daaaa...:-)


8 comments:

  1. perghh best giloo time nieh..gegar HRC...dek bebudak nie dtg..ahahahaha

    palIn tak tahan waktu bepisah..ayaq mata betakOng dh ni dalam kelOpak mata..cuba tahan..satg maLOO kat sume nampak saya nanes......tetiba masuk keta lagu plak shahduu..alaaaaa....try kontrol emOsi....makin jauh kete begerak makin meruntun jiwa raga...ishh tataulaa napa nak bepisah ngan MEREKA BEDUA terlaLu payah sngt...............

    TO SUME~SAYA SAYANG KALIN dunia akhirat...saya hargai pertemua persahabtan kita nie...saya berdoa jganlaah ada DUSTA antara kita..sebab perit nyaaa...ya rabbbi..aLLAh sahaja yg tahu =(

    ReplyDelete
  2. mmg besh sgt2 tuuu...miss that moment very2 muchh...

    kalola bole kuundurkan masa....hihihi

    yg plg besh, time menicah tuuu...yarabbi mmg syedap garam belacan nida tuuu....terliur la lakkk...nk lagiiiii....eeeiii...

    yg plg sedih, saat2 kite tgglkan sis neena...sedihkaaannn...at last, kena berpisah gakkk.. :(

    whatever it is, saya sayang kamu sume gakkkk..muaaahhh..peluk sayang ketat2..besh sgt2 ngan persahabatan kite niii...

    ReplyDelete
  3. kak nida - kenangan manis kan haritu... saye pon sayang kamu dunia & akhirat..amin...:)

    Miyoko - saye pon teringin nak makan garam belacan kak nida lagi... jom terjah umah kak nida..hihi...

    sayang kamu ketat2 jugak dear... muaaaahhhh...:)

    ReplyDelete
  4. Suria - ok, lissa...roger n out..:p

    ReplyDelete
  5. Shu.. Tin.. & Nida...

    Kak neena & abg nuar sayangg kamoo semua jugak!! sayang ketat2 bak kata kamoo2 semua.. hehehe..

    Insyallah kalau kite semua ikhlas dlm persahabatan.. pasti ianyer akan terus mekar dan indah buat selama-lamanyer...

    don't worry.. akak dpt rasakan keikhlasan kamu2 semua dlm menjalinkan persahabatan dengan kak neena & abg nuar.. pasangan2 kamu2 semua pun baik2 belaka..

    akak terharu sangat2 dengan sambutan yg kalian berikan buat akak sepanjang kami berada disana.. sudah pasti kenangan manis itu merupakan kenangan indah yg tak dpt akak & abg nuar lupakan.. akak pun sedih sewaktu nak berpisah ngan kamoo2 semua...

    insyallah ade rezeki pasti kite semua berjumpa lagi.. akak sendiri tak puas tuk ronda2 penang ngan kamo2 semua..

    Love & missed all of you! muaahhsss!!!!

    ReplyDelete
  6. wah ucapan neena berjela... :)
    adoi, menceceh air liur akak nengok pelam ngan laksa penang tu... :)

    ReplyDelete
  7. Salam, perkenalan,

    basnyer dpt geng blogger mcm ni, dah bace sume entri pasal kak neena gi penang..
    bes nyer...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers