Thursday, November 18, 2010

My Birthday Present Part I

Salam & hai....

Salam aidiladha tuk korang semua.... ramai yg masih bercuti kan... saye yg kene keje..huhuhu..:(

Ok, now saye nak story kat korang... ape hadiah2 yg saye dapat on my birthday...:)

Kite mulakan dengan MYAKIHIRO a.k.a Mr. Fairuz... malam birthday tu kitaorang x berjumpa lagi... next day baru jumpa... sebab mlm tu saye janji ngan Miss Titin & Kak Nida nak jumpa kat OLD TOWN....so, next day...seperti yg dijanjikan...dia bawa hadiah yg BESAR PUNYER...hihihi.... Bila da dapat tu x sabar nak bukak... tp, dia soh buka kat umah..hihihi... time tu mmg saye x sabar nak balik... x sabar nak tgk ape yg mr.fairuz kasi..:)

Sekali..bila da sampai umah terus nak buka hadiah.. xpandang yg lain dah....

Korang nak tau ape yg dia kasi....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

jeng..jeng....

v
v
v
v
v
v
v
v

Tada..............

76900_1715550335432_1438415396_31832520_4363102_n

nice x... hihi... saye suke sgt.... potretku...hihi... alkisahnye.. dulu saye penah kasitau Fairuz.. teringin sgt nak sketch + framekan muka saye.. tp, x kesampaian... x sangka dia ingat lagi.. & dia kasi as my birthday present... so sweeet.... & 1 rahsia lagi... gambar saye yg dia sketchkan ni adalah gambar cinta pandang pertama kami...hihihi... maksudnye.. bila dia tgk gambar saye ni la dia terus jatuh cinta...hihihi... sweet kan...;p

Desktop-1
gambar yg di sketch.....ade la jugak yg sama kan....:-)

1 lagi... my LOve kasi teddy bear kecik yg comey lote ni....:)

TQ dear... sayang suke sgt2... luv U so much....

PB120941



PB120944

pas ni nak kena cari tempat yg strategik nak gantungkan frame ni..:)

Tahun ni cam banyak plak birthday present saye dapat.... ade lagi tau korang... tunggu next entry k... sayang korang ketat2...:)

muaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh....



8 comments:

  1. selamat hari raya korban.. dan happy belated birhtday..semoga happy2 always.. sorilah lama tak melawat blog..

    byk ketinggalan sudah...

    ReplyDelete
  2. wow...si dia kasi kahhh.....comey2..i loike it sooo muchhh

    ReplyDelete
  3. wow! nice pressie! cute bangatt! pandai dia pilih for shu! potret tu pun nice! I loikke! happy always keh! :)

    ReplyDelete
  4. Gambar yang dilukis tu cantik. Punya persamaan dengan yang sebenar.

    ReplyDelete
  5. deqna ~ selamat hari raya korban..xpe..paham.. :)

    ReplyDelete
  6. miyoko ~ yp..sidia kasi..hihihi... me like it too..:)

    ReplyDelete
  7. aephi ~ a'aa kan.. kredit to org yg lukis tu...:)

    ReplyDelete
  8. kak neena ~ hihi..suka giler ngan pressie tu..:)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers