Friday, November 26, 2010

Ada lagi la...hihihihihi....

Ada lagi cite pasal my birthday..hihihi...lupa suda... Saye de terima Kad dr mereka2 yg saye cinta..... Antaranye ialah...

PB120931

PB120930

Kad ni dtgnye dari someone yg saye sayang sangat... tau x kad ni sampai ngam2 on my birthday.... pandai sungguh si penghantar kad ni set timing...orgnye ialah... tak lain & x bukan.... My Lovely Sis.. Anida Othman....thanks kak Nida... sayang kamu ketat2 ok....Ya..moga ukhwah kite sentiasa mekar semekar2nya.... meh sini nak peluk2 skit...hihihi.. xpe.. 4 DEC ni kite jumpa lagi erk....miss u so much dear...:)

OK, Kad seterusnya...hihi.. bajet mcm la byk kad yg dia dapat...hahahaha..

Yg ni saye agak terkejut....pasai pa tau...
meh nak cite...

Pada suatu pagi 11NOV.. masa tu saye kat opis...masuk 1 SMS...

"Salam Shu, happy birthday to u.. ikhlas from kak Riz (Along Lisa/Suriaamanda)"

Terkejut seyh... tetiba along lissa msg saye..hihihi... terharu giler ok... x sangka along lissa wish birthday kat saye..hihihi....

2 hari lepas tu.. sampai plak 1 kad dari Along lissa Kak Riz... Aduhai..lagi la terharu ok...kalau kak Riz baca blog shu ni...ataupon Lissa... tolong sampaikan kat kak Riz yer.....shu nak cakap.. Thanks kak Riz.. ingat jugak kak Riz kat shu erk..... sayang kamu ketat2 jugak....

PB261131

PB261130

stay cute ~ rasanya mmg dah cute..hihi...
happy always ~ mmg tgh happy dah ni..InsyaAllah..akan selalu happy..:-)
be strong ~ I hope..tp, rasanya dah strong dah ni...
moga cepat dapat jodoh~ Jodoh dah dapat..tinggal nak langsung jer..hihihi...
Friends Forever ~ Ofcoz....:-)

kalau korang nak tau..along lissa...sejibik muka cam fara Fauzana..ala si fafau tu... seyes...hihihi....

Thanks semua.... Bertuah saya dapat kawan2 yg baik2 belaka....all of u.....:-)



7 comments:

  1. eh..bile besdaynye?
    kalo da tlepas, epy belated besday miss shu =)

    ReplyDelete
  2. terharunye kalo dpt kad dr org yg tak disangka2 kannn...

    ReplyDelete
  3. shu..lisa yang bagi alamat kat along..lisa ada bg tau pasal birthday shu,terus dia marah sbb dah birthday baru nak ckp..hahahah....along memang mcm tu..kalau birthday org dia ingat..bila birthday dia sorang pun x ingat..sedih..

    ReplyDelete
  4. wah KAD comeL...tuh....ngan tulisan herot petot..hhihihihiii.......

    yg pasti saya akan memperingati hari lahir kamu......thank's sebab sudi terima kad yg tak seberapa nieh...=D

    ReplyDelete
  5. khumaera ~ da lepas..11/11
    anyway..thanks dear..:)

    Miyoko ~ kan..terkejut giler tu..hihihi...

    ReplyDelete
  6. Lissa ~ cakap along..TQ so much yer..

    bila birthday along ni?? meh gtau shu...

    ReplyDelete
  7. kak nida ~ comel kan... tulisan dia pon comel..shu suke..hihi..

    thnks kak nida.. shu pon akan ingt birthday kamu...sayang kamu tau..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers