Saturday, June 19, 2010

Sabtu Yang Boring..... :-(

Ape aku nak wat hari ni erk... tersangatlah boring.... nak keluar xtau nak gi mana...panas plak tu... Nak ajak mr.Fairuz gi tk muvie lah... ishh... nak ke dia??? ke aku nak gi sorang2... heeeeee..... ape nak jadi ngan aku ni....tulun.... tulun.....

Tapi esok aku gerenti hari aku x borink.... coz aku nak gi berendam air masin Kat Batu Feringghi.... picnic time.... just now da roger makcik aku kat Tanjung Bunga tu.. soh dia wat Nasi Lemak... fuhhh.. korang..Nasi Lemak Makcik aku.. terbaek wok !!!!!!!! Mama aku nak wat Koew Teow Goreng.. Aku plak nak wak JungFood...hehehe.. beli la apa2 yg patut kat 7E tu.... hehehe...

Dekat tempat kami nak picnic tu ade jual Laksa Penang... terbaek dari ladang beb!!! kena sekali... tambah 7 kali... hahaha... kalau korang yg dok luar Penang..kalau dtg sini..nak makan laksa tu.. roger2 lah aku yer.. meh aku tolong bawakkan... pengerasnye.. belanja aku makan sekali..hahaha.. just joke !!!!! hehehe....

K lah beb.. jumpa lagi di next entry... aku dok layan IMAM MUDA @ ASTRO OASIS... insaf seketika beb !!!!!!!!!!!!!!....(seketika jer???? ape kes???)

Shu 021

Daaaaaaaaa...........

10 comments:

  1. try la ajak dulu en.fairuz tu.. ayat leklok kompem dia nak ikot.hehe

    ReplyDelete
  2. malas ah.. bawak anak sedara lagi puas ati...huhuhu....

    ReplyDelete
  3. kalau Lisa nak join makan laksa boleh?mcm best jer....

    ReplyDelete
  4. alahai.. belom cuba belom tahu lorh..

    ReplyDelete
  5. lady pulak program ful harini esok rasa nak dok umah jer..

    ReplyDelete
  6. bestt kalau pekena laksa & rojak kat batu feringghi! :D

    ReplyDelete
  7. Tapak Kaki... dah cuba.. tapi..hampeh..huhuhu...

    ReplyDelete
  8. lady.. xpe..lady dah penat ari sabtu ngan program..so, ahad dok umah main ngan arry & molly plak..kan..kan..

    ReplyDelete
  9. Kak Neena... mmg best.. nanti mai Penang..kita gi sesame erk..ajak kak yus & kak nida skali.. reramai lagi best kan...

    ReplyDelete
  10. Shu: Sabtu sepatutnya hari untuk rehat & relax...tp kekadang kita sendiri pun dh x tau nk g mana & nak wat apa....tu yg bantai tido manjang tuh...hu3.....

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers