Saturday, June 19, 2010

Syok Sendiri.....

Actually... bersempena ngan sabtu yg boring giler... aku ambik keputusan utk memenuhi masa aku yg boring ni dengan membayar hutang2 TAG yang tertangguh....

Aku nak join contest Cutest Baby With Hat Contest

Da karang siap dah... tetiba check balik date dah expired... contest ni last 17 June 2010 da... huhuhu... xde rezeki aku.....

Da penat2 aku karang & godek pic.... maka dengan SYOK SENDIRInya.. aku publish gak Entry ni.... hahahaha... Korang layan jer la yer... hehehe...

mycontest

jjlogo

hai kawan2 semua... sempena birthday mamaeja yg ke.. ehem2x.. (21 May nie), mother's day dan juga launching kedai mamaeja (jarumjahit.blogspot.com) .. mamaeja dengan rasa seronok, excited, gumbira yang sangat2... teringin la nak menganjurkan contest sekali dgn my 1st giveaway...senang je tajuknye...

"mamaeja & JJC 1st Giveaway :Cutest
Baby With Hat Contest"

syarat2 nye sangatlah senang dan hadiah2 nye pule sangatla besh2.. (besh ke?..hehehe)

syarat2 nye:
1. Mesti copy contest banner & jarumjahit kat atas ni dan tampalkan ke page contest dan juga sidebar anda. Make sure both page c
ontest dan sidebar tu dilink balik ke blog mamaeja dan blog jarumjahit ek..kalau x... hehehe, faham2 la ye :) ... Mesti juge letak title ~~ mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest ~~ kat blog post anda ye.. tajuk lain x bleh tau!

2. Macam biasalaaaa.... mesti jadi follower

3. Jangan lupa tulis sikit kat dalam contest anda tu, ng
ape anda suke/tak suke blog mamaeja nie.. (just for my future improvements)

4. letak satu keping je (SATU je tau, bebanyak kang pening!) gambar anak anda/anak sedare/sesiapa saje yg ada pertalian darah dengan anda
a. Contest ni terbuka kepada bayi/kanak2 berumur dari 1 bulan - 3 tahun sahaja (max betul2 sehari sebelum 4 tahun)

5. Jangan lupe letak nama bayi, tarikh lahir, nama anda, email dan ceritalah sikit ttg gambo tuh ye!
6. tarikh tutup contest ni tepat jam 11.59 malam, on
17 June which is a month from now. lambat an
to, surat menyurat x dilayan ye :)

7. last but not least, jgn lupa letak link contest anda
kat ruangan comment :)

HADIAH?... hehe.. hadiah menarik menanti anda sem
ua.. mama akan bgtau senarai hadiahnye on the 1/2 journey of this contest ye! yg penting..memang beshhh... :D

JARI MENJADI JURI?...Owh tidaakk.. hehe..mamaej a telah melantik beberapa org juri yg berpengalaman dlm menilai gambo baby cute ni yg terdiri daripada en huBBY, nenek assyura, serta pakcik dan makcik assyura :)

SEMUA SYARAT2 DIATAS AKU X IKUT PON... SEBAB ENTRY NI KAN BERTAJUK SYOK SENDIRI !!!!!!..HAHAHAHA....

P1311198

ni lah gambar yg aku pertaruhkan... eh..ceeewah... xde maknenyer...

NAMA : MUHAMMAD FARISH DANISH BIN MUHAMMAD ZAID
TARIKH LAHIR : 20.01.2007(Awal Muharram)
PERTALIAN : ANAK SEDARA
EMAIL : ctshuhadah@yahoo.com


gambar ni diambil masa celebrate 3rd birthday Farish... biasa la kan.. birthday boy time ni mmg kene buli... so, kitaorang dengan tanpa rasa belas kasihan membuli Farish dengan memakaikannye topi seperti gambar diatas tu...tapi Farish suka sgt dibuli... myb dia lom tau ape itu buli... bila dia dah tau nanti..pasti dia BULI BALIK maksunye...hahahaha....

P/S : korang rasa kalau aku sempat join contest ni ade harapan x tuk menang????? hahahaha..berangan seketika.......


8 comments:

  1. dah macam ultramen aku tengok.haha

    ReplyDelete
  2. lady... xde maknanyer... contest da tutop... shu publish sebab penat2 jer shu wat..xkan nak delete jer..hehehe....

    ReplyDelete
  3. Kak YUS & Kak NEENA....

    Farish cakap tima kaceh... hehehe...

    ReplyDelete
  4. Shu : Siannya anak sedara u tu....sapelah yg p dera dia pakai topi sampai 3 sekaligus.....haiiiiii, layan jelah...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers