Friday, June 11, 2010

Yeay !!!! Mari kita BerFoya-Foya....

Salam u ollss....

Arini dah Jumaat... Ape activiti weekend korang??? wah.. melebih nak bertanya.. mentang2 lah aku nak gi makan kenduri sambil bercuti... hehehe...

Malam ni or esok pagi aku nak bertolak ke KL... coz de kenduri sepupu sepapat aku kawin... sambil2 tu kitaorang nak gi makan angin kat sana... eeeee... xsabar rasanya... part yang paling best bagi aku atas highway jer... aku suka kalau travel naik highway ni... best...lagi satu...sebab nanti nak berhenti kat RNR.. leh makan..makan & makan...hahahaha....

InsyaAllah, kitaorang berkonvoi kesana... tu lagi aku suka...eee..sgt best...

Teringat masa abang aku kawin tahun lepas.. berkonvoi 5 biji keta ke Kuantan, Pahang... sangat seronok ketika itu... sampai kat Genting keta abg aku wat hal.. time tu jam 11mlm...ngan sejuk beku kat situ... lepaking kat atas genting sat..sambil tunggu keta abg aku ok... sgt best... pastu we all sambung balik perjalanan.... kalau boleh kembalikan saat tu kan best....hehehe....

Apa2 pon korang doakan perjalanan aku kesana selamat k...

KUALA LUMPUR... HERE I COME !!!!!!



P4060573



P/S : bulan JUNE adalah bulan rezeki bagi aku.... aku menang lagi 1 giveaway dari My Blue Retro Van... hehehe....







7 comments:

  1. drive carefully k...enjoy ur trip...
    wah rezeki lelebey nie leh la belanja akak nanti.. :P

    ReplyDelete
  2. jangan merempit sgt atas highway tu.. kang kena speed trap.haha.. hati2 ok..

    ReplyDelete
  3. have a safe journey and have a nice weekend yeah..
    :)

    ReplyDelete
  4. kak yus...
    kalau de kesempatan kita jumpa erk...
    pasal belanja tu..tunggu akak turun penang..confirm shu belanja..

    ReplyDelete
  5. tapak kaki..
    shu x drive.. shu jadi mem kat belakang..hehehe..anyway thanks..

    ReplyDelete
  6. Siti: Congrates !!! So how's ur travel ??? enjoy? jd ke singgah muzium ???

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers