Saturday, June 19, 2010

TAG ===== COW

1. Thank & link the person that gave you the cow dan jgn lupa copy picture sekali:
~Thanks to Kak Nida kerana sudi mengeTAG shu... sorry la..lambat bayar....hehe..

swiss april 2010 187

2. Bagi balik wasiat ini kepada 7 bloggers yg paling active atau 7 paling tak active:
~Miss Titin
~
Kak Yus @ Bonda Wannabe
~Mr.Tapak Kaki
~
Lissa @ Suria Amanda
~
Deena Awanis
~Puan NeeNA Ku Milikmu..
~BurdHani

(KALAU ADE YANG DAH WAT tag NI...KORANG WAT XTAU JER K...HAHAHA..)

3. Bagi tau diorag ini yang diorag dapat wasiat dari orang kaya Kampung Sepening Lalat:
~Sape orang Kaya Kampung Sepening Lalat tu?????? InsyaAllah..nanti saya gtau diorang..

4. Cerita 3 perkara apa yang anda selalu buat sambil tengok TV:
~makan
~main SMS

~pegang 2 bantal... 1) peluk 2) tutup telinga..motif???? hahaha....

5. Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan:
~Sambal Belimbing Hitam (makanan org Pahang...seyes..aku rasa pelik)
~Ikan Kering Manis (Aku jumpa makanan ni kat Perlis...pelik x??)
~tu jer kot.... x ingt dah la.. aku malas nak pikir sebenarnya...hehehe...


6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK:
~213... ramai x??? ramai x ???

7. Favourite soalan ni, macam mana korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe:
~Jumpa kat GSC... actually nak dating ngan org len.. tapi TERdating ngan dia plak..hehe..lawak giler.. & now, badi GSC dah masuk lam badan kami.. bila kuar dating jer xde tempat lain... gi GSC..tgk muvie..hahahaha...

Selesai 1 TAG... ada lagi TAG yg akan menyusul..... so, check it out !!!!!! :-)

6 comments:

  1. tag ni sy dah buat masa dlm mimpi dulu.. kira dah x payah buat la kan..hehe

    ReplyDelete
  2. hello macha.... mimpi x termasuk dalam ini cerita yer...

    nononono... kena wat jugak..kalau x.. tuan umah sentap..huhuhu...

    ReplyDelete
  3. alamak dapat tag nie dah dapat tapi lum buat2..heheheh..nanti akak buat k...

    p/s: thanks shu sebab sudi nak buat akak part of ur family...huhuhu rasa sangat2 terharu dan thanks a lot dear...*nangesh...*

    ReplyDelete
  4. akak dah dpt tag nie.. tapi tak sempat nak buat lagi! huhuhu...

    ReplyDelete
  5. Kak Yus Pupple.. wat tau...

    Ur welcome... so,from now on..kak yus jadi kakak shu k... bestnyerrrrr!!!!!

    ReplyDelete
  6. Kak Neena.. shu tau akak da dpt.. tp, shu gatai nak TAG akak lagi... hehehe.. nanti fre buat la yer..:-)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers