Friday, June 25, 2010

Aku DiSaman !!!!!!!!!

untitled-1

Pemandu kenderaan motor nombor pendaftaran SHU 11 dikatakan atau disyaki telah melakukan kesalahan berkaitan dengan pemanduan kenderaan motor tersebut di bawah Akta Pengangkutan Jalan 1987 atau mana -mana kaedah yang dibuat dibawahnya.

APJ 1987 PANDU LAJU, Laju Dikesan : 85KM/J, Had Laju 70 KM/J, Lebihan Laju: 15 KM/J... Alah... baru lebih 15km pon nak saman....

Balik umah tgk surat saman atas meja.... Apakah perasaan anda ???

First time ni aku kena saman ekor...huhuhu..memula tu cam panic gak... tapi, aku kan steady... hahaha..anak bapak la katakan...

Aku kena kat L/R Sungai Nibong>>>Bayan Lepas... kat mana erk?? aku pon xtau... haha...

Time kena speed trap tu.. aku nak gi kenduri kazen aku kawin... aku mmg bawa laju.. sebab nak kejar adik beradik aku tu..takut diorang da balik..coz mak aku tingin sangat nak jumpa diorang... haa... kan da kena saman mak....

Tapi, kalau x kejar masa pon aku mmg bawa laju... ntah ler... dah lumrah kot.. aku x leh la nak makan angin atas jalan ni..rimas..terasa diganggu & mengganggu...lagipon abg2 aku yg ajar aku bawa laju..hohoho.. jgn marah abg2 ku... adikmu ini secara automaticnya...mengikut jejak langkah korang..hahaha....

KakNeena ade cakap.. jgn bayar dulu... ada waktu2 abg2 polis tu wat sales... kira cam clearance sale kot... dapat potongan 1/2 harga... hohohoho...camner nak tau diorang wat sales erk... ade iklan kat tv x? hehehe....

ß003
Pic ni xde kene mengena ngan ini cerita... just nak memeriahkan blog aku jer..hahahaha...


16 comments:

  1. haah akak pun kena 3 saman. 600 hengget. tunggu mega sales je la nak bayar. dari bayar saman baik aku shopping.

    ReplyDelete
  2. akak speed trap jerk ada 3 shu...semua heway plus...maw xkena saman..speed 140km/j kan...sampai skrang xberbayar..hahahaha lagi keji kan...

    ReplyDelete
  3. adoi.. sis kena saman.. aper la lepa.. 15km jer... tak leh toleransi ker...wakkka.. wina sokong tu AIDA.. baik p shopping.. wakkakak.. sis syu merempit ker

    ReplyDelete
  4. setakat ni lum penah kena saman..hihihi...

    ReplyDelete
  5. tin pun da byk kena saman speed trap niii..tp, ignorekan je..hahahaha...

    tak tau bile nk byr..tak dak kesedaran lagi niii....

    ReplyDelete
  6. ADIA..akak 3 saman..fuyyo..banyak pada shu lagi kan... hehehe..bagi shu yg x suka shopping plak ni..RM300 leh makan..makan & makan..hehehe...

    ReplyDelete
  7. kak yus.. 3 erk... banyak tu..akak yg bawa ke hubby yg bawak?

    ReplyDelete
  8. lady xoxo.. yer la dik.. 15km pon nak saman.. lebih kurang jer la kan...

    akak x suka shoping..huhuhu..

    ReplyDelete
  9. lissa.. bagus la kalau camtu..kekalkan..hehe...

    ReplyDelete
  10. Tin.. kene gak ke? hehehe...
    shu pon nak ignorekan jer la.. leh ke camtu.. kang lain plak jadinye..huhuhu..

    ReplyDelete
  11. akhirnya itu keleta kena saman.. hooyeah.hehehe...

    ReplyDelete
  12. Shu: boleh mintak kurang... g je kaunter tu wat rayuan.....bleh tu....

    ReplyDelete
  13. as I told you kat FB... tunggu sampai dpt 1/2 price okk... jgn rush2 nak bayo skg.. :D

    ReplyDelete
  14. TAPAK KAKI>> ooo... suke yer.. xpe2...

    ReplyDelete
  15. AZZEY>> ye la... shu pon ade dgr camtu gak.. so, tunggu jer la..

    ReplyDelete
  16. KAK NEENA>>> ok, bertindak mengikut arahan...hehe...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers