Friday, June 25, 2010

Family Dinner Sambut Birthday MAK..

Lupa sekejap pasal saman menyaman tu.....

Malam birthday mak, kami 1 family gi dinner kat Restoran Jamilah Pasir Gebu... tempat makan favourite mak...Kali ni kami biarkan mak yang decide kat mana mak nak pi...

Lebih kurang kul 10 jugak la kami dinner.. hajat ati nak diet.. xnak makan malam start from last Monday..tapi, hangat2 taik itik jer aku ni...hahaha... harus la kan.. xkan nak tgk jer diorang makan...rugi oooo....

haa... tuk kali ni abang & Kak Ipar sulung aku berbesar hati nak belanja kitaorang semua.. Alhamdulillah..mudah2an.. rezeki korang bertambah2 yer... Amin....


P6232207


P6232199
ni la org yg bertanggungjawab belanja kami malam tu.. thanks yer !!!

Malam tu we just enjoy our meal.. xde ape yg special sgt.. myb next week ade yg special kot... so, watch out !!!!!

Korang nak tau aku makan ape malam tu..... haa... tgk kat bawah ni....meh nak kasi kecur air liur korang sat... hahaha...


P6232204
terliur x????

Actually, aku suka Bihun Sotong dia.. memandangkan Sotong da sold out..makanya aku try Koew Teow Udang.... not bad... sedap beb...


P6232201
ABC ni aku yg punya !!!!

Mak ambik menu fovourite dia... Nasi Goreng Udang..Yang ni aku rasa skit...


P6232202

Abah amik Mee Kuah... pon aku rasa skit....(sorry, mee kuah x sempat nak ambik gambar)..

Aksi2 makan pada malam tu...saksikan...


P6232194
Tasya with new hair...


P6232206
DIA x sedar gambar DIA diambil.. kalau x..pasti DIA posing MAUT skit..hehe..
P6232197


P6232198
Angah sangatlah berselera....

Malam tu balik jer aku terus terbongkang tido..tanpa sempat salin baju...hahahaha...


10 comments:

  1. waaaaaaa... lagi pasai mkn.. terliur nie.. nasib tak posa... wakkaka...

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu datang sini pas tue nangesh tengok makanan nan ABC..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa macam penah dengaq la nama pasir gebu tue..

    ReplyDelete
  3. wina... sib baik wina x posa kan arini..kalau x jenuh akak..hehehe...

    ReplyDelete
  4. kak yus...alololo..jgn la nangeh..ala kak.. pasir gebu kat area penaga.. on the way nak ke kota kuala muda ikut jambatan pmtg bendahari tu....

    ReplyDelete
  5. ABc tu leh buat leleh air liur.. teringat ABC kat seksyen 2 shah alam..best woo

    ReplyDelete
  6. Teringat Mee Udang kat Sg Dua tuh.....org kata sedap...betol ke ????

    ReplyDelete
  7. waduhhhh waduuhhhhh!! tangg ABCccccccccc tu yg tak tahannn tuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! huhuhu....

    ReplyDelete
  8. TAPAK KAKI>>> masing2 ABC punya kesedapannye tersendiri kan....

    ReplyDelete
  9. AZZEY>>> Mee Udang sg.2 mmg mabeles.. sedap giler...

    ReplyDelete
  10. KAK NEENA>>> hehehe..sabar yer... hehehe...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers