Saturday, June 26, 2010

SEMALAM DI HSJ...

Semalam juga aku ajak abah gi Hospital check kaki abah... last2 mau jugak abah ikut ..sebab aku bagi warning kat abah..hehehe... (warning yg manje2 gitu)... x pe kan..!!!

Pas semayang Maghrib, kitaorang gi Hospital Seberang Jaya, ramai benor orang yang sakit malam tu...lama gak we olls tunggu...


P6252218-1

abah dalam lingkungan kod warna hijau...kes ringan...

tunggu dalam setengah jam.. abah aku dipanggil masuk... aku ikut dia masuk.. doc agak marah sebab dah 5 hari kejadian berlaku..baru nak dtg sepital... haa.. kan.. abah dah kene marah.. tu la..org nak bawa xnak.. kan da kene marah....huhu...

Doc soh wat x-ray, sbb takut jadi ape2 kat belah dalam kan.. so, kami pon gi Jabatan x-ray.. sibb baik org x ramai...


P6252235-1

kaki abah sedang di X-RAY

Alhamdulillah..doc cakap kaki abah aku x serius sgt.. luka agak dalam..tapi x menjejaskan bahagian dalaman.. oleh sebab abah aku ade DIABETES (Kencing Manis)... so, kenala check ngan lebih detail lagi.... pas semua dah selesai... diorang cuci luka abah & abah aku kena cocok kat bontot..hehe...

ABAH

Gambar tuan rumah HARUS ade..

P1311151

Alhamdulillah... semoga abah cepat sembuh k... leh mandi laut lagi...hehehe....

P/S : TQVM pada kawan2, kakak2 yang mendoakan kesejahteraan ABAH saye... luv u ollsss...


10 comments:

  1. alhamdulillah... nasib baik tak der apa2 yg serius kann.. bahaya tuuu kencing manis.. ayah akak pun kronik diabetes patient gak.. so far alhamdulillah larr.. masih leh jaga kaki dia.. tapi memang sentiasa cuakk gakk dlm umah pun dia pakai sliper taw! hehehe...

    ReplyDelete
  2. syukur nasib baik abah xda apa2 kan....worried taw diabetes nie luka susah baik..harap abah kembali sihat sepenuhnya..amin..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah moga ayah shu makin sihat yer...
    kencing mkanis ni kene jaga bebetul kalau luka kan

    ReplyDelete
  4. nanti kalo nak mandi laut, elok pakai boot.. selamat.hehe

    ReplyDelete
  5. KAK NEENA>>> abah akak diabetes jgk ke?? risau kan..huhuhu....

    ReplyDelete
  6. KAK YUS>>>> alhamdulillah..abah kita berdua semakin sihat... xnak kim slm kat abah kita berdua ke??

    ReplyDelete
  7. LADY>>> yer la lady, kencing manis ni kalau luka mmg kene jaga betul2.. bahaya tau.. kalau x jaga silap2 kena potong..huhuhu..nauzubillah...hrp abah shu ok2 saja...

    ReplyDelete
  8. MR.TAPAK KAKI>>> yer la..bagus idea awak... betul jugak tu...selamat kan...

    ReplyDelete
  9. kencing manis mmg bahaya la..mak lisa satu keturunan dia kencing manis..kena la pandai jaga...

    ReplyDelete
  10. Lisa: mmg.. betul tu.. kena monitor betul2.. kita sendiri pon leh dpt pnykt tu.. kena jaga leklok...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers