Monday, October 31, 2011

ENTRY NI DITUJUKAN BUAT ENCIK TUNANG KESAYANGAN MUHAMMAD FAIRUZ !!!!

Assalamualaikum Fairuz...:)

Sayang tau..fairuz tengah dok skodeng blog sayang kan...:p

Actually agak terkejut jugak bila aritu fairuz cakap sayang pandai buat kek.. pastu sayang jadi teacher ajar loghat utara.. sayang makan eskem Magnum.. dan lain2 lagi...mana fairuz tau semua tu..rupa2nya..fairuz curi2 skodeng blog sayang... jadi silent reader erk...hihihihi..:p

Tapi, ok jer..sayang suka... lagipon xde ape yang rahsia pon blog sayang ni...

keep on reading k.. walaupon fairuz tak komen..hihihi...


I LOVE U MUCH MUCH MUCH MUCH...:)




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

26 comments:

  1. amboi...boi...boi...boi...ehehe...so..sweet....

    ReplyDelete
  2. olohlolololololohhhhhh chuweeet

    ReplyDelete
  3. alololo...so sweet....jeles along la...

    ReplyDelete
  4. kdg2 perkara yg kite tak bgtau kt dia, tibe2 dia tanye 'eh..syg tak penah cite pun'. tibe2 si dia merajuk. Gullpss...hehe~

    ReplyDelete
  5. sporting la ur tunang shinju, kim salam kat En Tunang ya! heeeee~

    ReplyDelete
  6. ratusiput ~ boi...boi..boi..asam boi...hihihihi..:p

    ReplyDelete
  7. cambest ~ hihihi...TQ cik yam...:)

    ReplyDelete
  8. suria amanda ~ along..hihi..jgn la jeles..:)

    ReplyDelete
  9. maera ~ kan..tp, sib baik dia tak merajuk...hihi..

    ReplyDelete
  10. emme ~ sporting kan..alhamdulillah..harap berkekalan.. insyaAllah..shu kim salam nanti..:)

    ReplyDelete
  11. MAMA GEE ~ ehem2..tersedak ayam kfc ke? hihi..

    ReplyDelete
  12. shweet pengkritik dari jauh tu shu...dulu abg megat baca blog secara terangan dan kami kenal tp bila dah kawen dia kata tak tgk tpi akak tau dia baca...huhuhu...dari ajuh dia baca

    ReplyDelete
  13. best apa bila pasangan kita pun baca blog kita.. lagi besti kalau dia yg jadi tukang support kita tuk terus menulis.. lagipun bukan ada rehsia pun kan....

    ReplyDelete
  14. adoiiii en.feruzz layan Bloq dh nie...ehehehehhe

    *so CUte*

    ReplyDelete
  15. ehheehee bestkannn..dia tak komen tapi dia selalu baca dan sentiasa tau ape kite bebelkan..akekekeee

    ReplyDelete
  16. shu jujur ni ur face dlm gambar ni look glowing..berseri nya....bukan sebab tudung fareeda kot.

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers