Thursday, October 6, 2011

SELAMAT HARI LAHIR ABAH a.k.a. PAPANON

Salam semua....

Hari ni... 06/10/2011 genap umur abah yang ke-64... Alhamdulillah.. abah diberi kesihatan yang baik dari ALLAH sehingga ke hari ini.... syukur...





Tadi, sebelum datang office sempat ucap "selamat hari lahir" untuk abah.. tersenyum manja abah..ehehehe....



Ingat nak buat something special tuk abah malam ni... ofcoz la nak buat kek... insyaAllah yer abah...kalau the only girl abah ni tak dilanda virus M..hihihi...:)



ok..now mood serius !!!
Saya sangat bertuah punya abah cam PAPANON ni... sangat understanding, penyayang, very the lawak2 gitu...kadang2 kami ni cam kawan2 jer..tapi, still hormat ok... kalau nak banding mak ngan abah... mak a lil bit garang tau... abah seorang yg cool... hihihi...



Saya berdoa semoga abah dipanjangkan usia... diberi kesihatan yang baik... & benda yang paling saya nak abah buat untuk saya adalah... mengAKAD NIKAHkan saya nanti... saya harap impian saya ni tercapai.. saya taknak tok kadi yang AKADkan.. saya nak abah jer...abah pon cakap camtu... dia nak AKAD NIKAH kan saya nanti...insyaAllah...:)





SELAMAT HARI LAHIR ABAH.... ADAH SAYANG ABAH NA... SAMPAI BILA2 PON... (walaupon abah tak baca blog saya ni)...:)




I LOVE MY DADDYCOOL SO MUCH...:)



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

11 comments:

  1. papanon sporting ek bergambar bagai...kalo abh saye jenuh kene snap curi2...

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir abah..semoga abah sentiasa sihat dan kuat...dan semoga abah di panjangkan usia..amin..

    ReplyDelete
  3. hepi besday to abah shu..stay abah cool yer..moga panjang umur pakcik

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Lahir Abah..moga dikurniakan kesihatan yang sentiasa baik dari allah...panjang usia dan murah rezeki..

    ReplyDelete
  5. Sana Helwah Abah Shu... Semoga dipanjangkan usia dimurahkan rezeki diberkati hidup oleh Allah SWT. aminnnnnn

    ReplyDelete
  6. mmg dia nmpk cool lah..happy birthday pakcik..

    ReplyDelete
  7. angkel, selamat ulang tahun. semoga diberikan kesihatan yang baik oleh Allah...

    ReplyDelete
  8. mekasih semua kerana mendoakan abah saya..:)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers